Perşembe, Kasım 18

River 1-0 Boca

Ateşini kaybetmeyen derbilerden El Superclasico heyecanını yaşadık dün. Taktık Boca atkımızı boynumuza geçtik ekran başına...
İki takımında sıralamadaki konumları içler acısı. Buna rağmen sahadaki mücadele fena değildi. Boca,River'ın temposuna biraz daha eşlik edebilseydi daha güzel bir maç izlemiş olurduk diye düşünüyorum. Gerçi son yıllarda gol açısından sıkıntılı geçmekte Boca-River derbileri,bu skor da bu durumu bozmamış oldu.
Boca yediği gole kadar oyunu kendi sahasında kabul etme eğilimindeydi ve ancak golden sonra bir şeyler yapmaya çalıştı. Boca'yı kötü gören River'ın direnci arttı ve Boca,oyuna sonradan dahil olan etkin oyuncularına rağmen ileride etkili olamadı. İkinci yarıda sadece Boca tribünlerinden yanan meşaleler zevk verdi açık konuşmak gerekirse. Eskiden bu tribünlerle bütünleşirdi takım ben burdan coşardım,onlar Dünya'nın diğer ucundan... Bir hareket lazım bu takıma....
Son olarak; Boca Teknik Direktörü Claudio Borghi maçın ardından istifa etti.
River Plate: Juan Pablo Carrizo; Paulo Ferrari, Jonathan Maidana, Alexis Ferrero, Adalberto Román; Roberto Pereyra (m.66, Carlos Arano), Walter Acevedo, Matías Almeyda, Erik Lamela; Ariel Ortega (m.71, Diego Buonanotte) y Mariano Pavone (m.82, Rogelio Funes Mori)
Boca Juniors: Javier García; Christian Cellay, Matías Caruzzo, Juan Manuel Insaurralde, Clemente Rodríguez; Jesús Méndez (m.63, Fabián Monzón), Sebastián Battaglia, Matías Giménez; Juan Román Riquelme (m.46, Cristian Chávez); Pablo Mouche (m.63, Lucas Viatri) y Martín Palermo.
Gol: 1-0, m.53: Jonathan Maidana.
Árbitro: Héctor Baldassi. Amonestó a Cellay, Almeyda, Giménez, Mouche, Ferrari, Buonanotte y Caruzzo.

Hiç yorum yok: