Cuma, Kasım 12

Roma 3-2 Fiorentina

Başkent derbisinden bir kaç gün sonra rakip Fiorentina. Üst üste zor maçlara çıkan Roma, bu mücadeleden de 3 puanla ayrıldı. Şöyle bir geçtiğimiz haftalara bakacak olursak; Tekrar takım olma ve toparlanma yolunda büyük mesafe katedildi. 
Bu sezon takımda en fazla dikkat çeken isim Marco Borriello; Şahıs geçtiğimiz 11 haftada Roma'nın en golcü(5) ismi olmakla kalmayıp,en fazla süre forma şansı bulan oyuncu da oldu. Bir başka önemli isim ise Palermo'dan alınan Simplicio. Son haftalardaki performansı ne kadar yerinde bir transfer olduğunu gösteriyor. 
Maçta Totti'nin pasları muazzam olmakla beraber rakip kalede tehlikeler yarattı. Roma 2-0 öne geçtikten sonra,Mor Menekşeler Gilardino ile umutlandı. Ancak çok etkin olamadılar sahada. Perrotta'nın takipçiliği ve son vuruşu ile Roma bir gol daha buldu ve rahatladı. Fiorentina'nın son dakikada attığı gol ise harika olmanın yanında  fazla bir işe yaramamış oldu. Cumartesi günü Torino'da Juventus deplasmanındayız.
 

Marcatori: Simplício 45’ Borriello 51’ Perrotta 77 (Roma) - Gilardino 69’ D'Agostino 89’ (Fiorentina)
ROMA (4-3-1-2)
Julio Sergio, Cicinho, Mexes, Burdisso, Riise, Greco, De Rossi, Simplicio, Menez, Totti, Borriello. A disposizione: Lobont, Castellini, Perrotta, Rosi, Brighi, Vucinic, Baptista
Allenatore: Ranieri
Fiorentina (4-2-3-1)
Boruc, De Silvestri, Natali, gamberini, pasqual, santana, Donadel, Marchionni, Mutu, Vargas, Gilardino. A disposizione: Avramov, Comotto, Kroldrup, Bolatti, D'Agostino, Cerci, Ljajic
Allenatore: Mihajlovic
Arbitro: Bergonzi

Hiç yorum yok: