Pazartesi, Şubat 14

Espanyol 0-1 Real Madrid

İlginç bir haftaydı. Barcelona'nın 16 maçlık galibiyet serisi Sporting Gijon maçıyla birlikte son bulmuştu çünkü. Barcelona her hafta puan kaybetmediği ve puan farkı da 7 olduğu için Real Madrid adına puan kaybı adının bile geçmemesi gerekiyordu Espanyol deplasmanında.
Maçın henüz 2.dakikasında Casillas'ın ceza sahası dışına çıkarak yaptığı hareket Real Madrid'in maç boyunca 10 kişi oynamasına neden oldu. Sevmediğim Marcelo 23.dakikada Espanyol savunma hattının topu çıkaramadığı bir pozisyonda güzel bir gole imza attı. Maçın tek golü bu olurken puan farkı da 5'e inmiş oldu. Marcelo ilk yarının en iyi isimlerinde başı çekerken, Mesut ve Cristiano'nun uyumu,Adebayor'un tehlike yaratan pozisyonları maç adına akılda kalan şeylerdi. Önümüzdeki hafta Barcelona Athletic Bilbao'yu,Real Madrid ise Levante'yi konuk edecek. Barcelona aynı kaybı uzun haftalar yaşamaz gibime geliyor.
RCD Espanyol: Kameni; Chica (Rui Fonte, min.80), Amat, Galán, Javi López; Baena, Javi Márquez; Luis García (Dátolo, min.57), Verdú, Callejón y Sergio García (Álvaro, min.66).

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso; Di María (Adán, min.3), Özil (Lass, min.77), Cristiano Ronaldo y Adebayor (Sergio Ramos, min.82).

Gol: 0-1, min.24: Marcelo.

Hiç yorum yok: