Pazar, Eylül 18

Millwall 0-0 West Ham

Özlem sona erdi! West Ham'ın geçtiğimiz sezon küme düşmesinin ardından kesinleşen, bir kaç yıldır merakla beklediğimiz Londra derbisi dün oynandı. 2009'daki Lig Kupası karşılaşmasının ardından ilk defa karşı karşıya gelen Millwall ile West Ham kozlarını The Den'de paylaştı. West Ham ile içeride oynadığı son 4 maçın 3'ünü kazanan Millwall bu sefer sahadan beraberlikle ayrılarak, bu sezon evinde almış olduğu beraberliklerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Bu sonuç Millwall'un 15.sıradaki yerini değiştirmezken, Derby County, Nottingham Forrest'i deplasmanda mağlup ederek West Ham'ı 4.sıradaki yerinden etti.  Maçın sert geçtiği bilgisinin dışında kulağımıza gelen herhangi bir saha olayı olmadığını da belirtelim.
Millwall: Forde, Dunne, Stewart, Abdou, Robinson, Ward, Bouazza (Simpson, 63mins), Mkandawire (N'Guessan, 87mins), Trotter, Marquis, Feeney (Henry, 63mins). Subs not used: Mildenhall, Smith.

Booking: Dunne (18mins)
West Ham United: Green, McCartney, Nolan, Tomkins (Reid, 29mins), Cole, Taylor (Bentley, 59mins), Faye, Noble, O'Brien, Faubert, Lansbury (Baldock, 73mins). Subs not used: Boffin, Carew.
Booking: Cole (38mins)
Ref: L. Mason
Att: 16,078 (away 1,883)

Hiç yorum yok: