Cumartesi, Mayıs 24

İlhan Parlak ve Ötesi


Sezon başında bir adam alıp getirdiler Kayseri'den,adı;İlhan Parlak,87 doğumlu bu arkadaş Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamadı.İlk maçta(İstanbul Büyükşehir Belediyespor) 2-0 geriye düşünce,yanlış hatırlamıyorsam Kezman'ın yerine oyuna girmiş ,bekleneni(gol) veremeyince bir daha doğru dürüst oynatılmamıştı-kupa hariç-Şu sıralarda Ümit Milli takımımızın gol yollarındaki en önemli isimlerinden biri olan İlhan'ın ABD maçında bir de golü bulunuyor.Ancak bana göre ikili mücadelelerde güçsüz ve etkisiz kalıyor.Maç yaptıkça güçlenecek başka çaresi yok,bizimkilerde İlhanı güçlenecek diye beklemezler heralde.Aslına bakarsak fena bir oyuncu değil ama pişmesi lazım,bunun içinde en etkili yöntem İlhan'ı kiralamak.İleride iyi yerlere gelecek diye tahmin ediyorum.Sizce de İlhan Parlar mı?!.

6 yorum:

Donnie Brasco dedi ki...

Valencia ve Realin bir zamanlar transfer etmek istediği gazetelerde çıktı
bir Fransız dergisi de kendisini Avrupanın umut vaad eden gençleri listesinin tepesine yazmıştı yamulmuyorsam

Fenere gol attığı için mi alındı yoksa iyi bir sout ekibimiz mi var bilemem
ama bu çocuk çok iyi bir oyuncu
üzerinde durulmalı

hadrianus dedi ki...

bencede kiralama en iyi yöntem. mümkünse bir süper lig takımına.. Yeni çıkan takımlar alır bence

Semt Aşığı dedi ki...

Gökhan Ünalı almak isteyip gs yönetiminin gökhanı ve menejerini bağlaması bu taktik transferi gerektirdi.Kayseri gökhanı gs ye tek şekilde satabilirdi.
Gökhan gider ilhan oynar.Büyük ihtimalle tutardı yüksek süre alacağı için tutmazsa devre arası o ayarda biri bulunurdu.İlhan gidince gökhanda satılamadı.

NYG dedi ki...

iyi futbolcu.. "ilhan" zaten "parlak"..

fenertbahçe'de oynamak kolay iş değil biliyoruz hepimiz. kendimize has yapımız var. kaç ilhan gibi oyuncudan iyi faydalanabildik ki. bkz. olcan,gürhan.

sanırım bursa maçı idi içerde yenildiğimiz. basit önündeki topları bile ağlarla buluşturamamıştı. ibb maçından sonra değil o maçtan sonra zico zorlandı O'nun hakkındaki fikirleri için.

dün u-21 maçını izlerken spiker cem yılmaz maç eksiğinden o nedenle böyle olduğundan bahsediyordu. ama takımında banko 34 maç oynarken cska ya gidip kulübeye mahkum olan caner'den söz etmedi hiç. bazı konularda çok cesur olabiliyor medya. düşünmeden.

dediğim gibi ilhan zaten "parlak".. o Fenerbahçe'nin futbolcusu.

son not: nerelerdesin donnie :)

Donnie Brasco dedi ki...

2 haftadır projeyle uğraşıyordum gecemi gündüzüme katarak
son iki gün hiç uyumadım nerdeyse
arkadaşla son gün sabahladık yetmedi öğlenledik yetmedi ikindiledik
faakaaat hoca 5'ten sonra kabul etmedi onca emek heba oldu
şimdi de finaller başladı bir iki hafta daha yazamam heralde :(

son olarak
birine beddua etmek isterseniz
"inşallah inş.mühendisliği okursun" deyin
valla :)

Adsız dedi ki...

Öncelikle ilhan nerde doğdu hangi spor kulübünde futbola başladı?13 yaşında birinci amatör kümede onu kim oynattı? hemde kulübün küme düşme pahasına.... Ben biliyorum ama maalesef kendisi bundan hiç bahsetmiyor. Oysaki o kulüp utanılacak bir kulüp değil. Neyse yine de futbolcumuza ( kardeşimize ) sonsuz başarı ve mutluluklar.