Cuma, Haziran 13

Avusturya 1-1 Polonya





Stat: Ernst Happel
Hakemler: Howard Webb, Darren Cann, Michael Mullarkey (İngiltere)
Avusturya: Macho, Stranzl, Prodl, Pogatetz, Garics, Leitgeb, Ümit, Ivanschitz (Dk. 65 Vastic), Aufhauser (Dk. 74 Saumel), Linz (Dk.65 Kienast), Harnik
Polonya: Boruc, Zewlakow, Wasilewski, Lewandowski, Jop (Dk. 46 Golanski), Dudka, Bak, Krzynowek, Guerreiro (Dk. 85 Murawski), Smolarek, Saganowski(Dk. 83 Lobodzinski)
Goller: Dk.30 Guerreiro(Polonya), Dk. 90 Vastic (penaltıdan)(Avusturya)
Sarı kartlar: Dk. 56 Ümit, Dk. 72 Prodl (Avusturya), Dk. 58 Wasilewski, Dk, 62 Krzynowek, Dk. 90 Bak (Polonya)

Şüphesiz ki sıkıcı bir maç bekleniyordu.Fransa-Romanya maçından sonraki ilk sıkıcı karşılaşma olacak söylemleri vardı.Ama boş çıktı.Güzel bir mücadeleydi.Girilen poziyonlara bakarsak gol sayısının çok az olduğunu görürüz.İki takımında boşa harcadığı dolu pozisyon vardı.Biz bu kaçırılan pozisyonlara aptallıkta diyebiliriz.Maçı izleyenler varsa bana hak vereceklerdir. Avusturyanın tek kale oynamaya başladığı,ilk yarının başlarında kaçırdığı 3 net gol pozisyonu vardı ve atamayana atarlar kuralı işledi;Polonya,Brezilya kökenli oyuncusuyla golü buldu.Hep Avusturya mı kaçıracak;Polonyanında ikinci yarı harcadığı pozisyonlar vardı.İlk yarı Avusturya,ikinci yarı Polonya oynadı desek sanırım yanlış olmaz.Maçın hakkı beraberlikti açıkçası. 90+'da turnuvada 2. beyaz noktayı gösteren Howard Webb maçın hakkını verdi ve Avusturya penaltıyı gole çevirerek,Polonların zaten çok düşük olan tur şansını iyice çıkmaza soktu.Son maçlar çok çekişmeli olacak.Almanların gruptan çıkamama ihtimali bile var.Son maç Avusturya büyük bir süpriz yapıp Almanları yenerse gruptan çıkıyor ama Polonlarında Hırvatları yenip çıkması ihtimali de var.Zor gözüken ihtimaller ama futbolda neler olmadı ki ?!

Hiç yorum yok: