Pazar, Haziran 15

İsveç 1-2 İspanya



Stat: Tivoli Neu
Hakemler: Pieter Vink, Adriaan Inia, Hans ten Hoove (Hollanda)
İsveç: Isaksson, Stoor, Mellberg, Hansson, Nilsson, Svensson, Andersson, Ljungberg, Elmander (Dk. 79 Sebastien Larsson), Ibrahimovic (Dk. 46 Rosenberg), Henrik Larsson (Dk. 87 Kallstrom)
İspanya: Casillas, Ramos, Puyol (Dk. 24 Albiol), Marchena, Capdevila, Senna, Iniesta (Dk. 58 Cazorla), Xavi (Dk. 58 Fabregas), Silva, Villa, Torres
Goller: Dk. 15 Torres, Dk. 90 Villa (İspanya), Dk. 34 Ibrahimovic (İsveç)
Sarı kartlar: Dk. 53 Marchena (İspanya), Dk. 54 Svensson (İsveç)

Her şey Rusya maçında ki gibi olmadı tabi;Zorlandı İspanya.Hatta berabere kaldı artık denilen bir anda golü bulamasalardı daha çeyrek finalist olamamış olacaklardı.David Villa yaptı yine yapacağını gol krallığında emin adımlarla gidiyor.Geçen turnuva 5 golle gol kralı olundu,Villa bu rakama 2 maçta ulaştı neredeyse.Tebrik etmek lazım.Daha bunun 3.maçı var, çeyrek finali var olursa ilerisi...Maçın tamamını izleyemedim.Ama büyük bir kısmını izledim,izlediğim bölümlerde Ne kadar iyi gözüken bir İspanya olsa da direnme yerine kendi futbolunu güzel şekilde ortaya koyan bir İsveç'te vardı.Zlatan bu maçı da boş geçmedi.Torres ise diğer maça göre daha istekli daha başarılıydı ve kramponunun altıyla yaptığı vuruş,topu ağlara gönderdi.İspanya grubun büyük bir ihtimalle lideri olarak çıkacak,bakalım 2.kim olacak?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hiç iyi olmadı ya Son dakikada İsveç'in yediği gol. Renkleri ters bi kere kardeşim ispanyanın.