Pazar, Haziran 15

Yunanistan 0-1 Rusya




Stat: Wals-Siezenheim
Hakemler: Roberto Rosetti, Alessandro Griselli, Paolo Calcagno (İtalya)
Yunanistan: Nikopolidis, Seitaridis (Dk. 40 Karagounis), Dellas, Kyrgiakos, Torosidis, Katsouranis, Basinas, Patsatzoglou, Haristeas, Liberopoulos (Dk. 61 Gekas), Amanatidis (Dk. 80 Giannakopoulos)
Rusya: Akinfeyev, Anyukov, Kolodin, Ignashevich, Zhirkov (Dk. 87 Berezutski), Semak, Torbinsky, Zyryanov, Semshov, Bilyaletdinov (Dk. 69 Saenko), Pavlyuchenko
Gol: Dk. 33 Zyryanov (Rusya)
Sarı kartlar: Dk. 42 Karagounis, Dk. 58 Liberopoulos (Yunanistan), Dk. 77 Saenko, Dk. 84 Torbinsky (Rusya)

İki takımında kader maçıydı.Yenilen turnuvaya veda ediyordu ve Yunanlılar(ki ne mutlu) turnuvaya veda etti (Prestij için son maça çıkacak).7 golle Avrupa Şampiyonu olan takımı biz ne yapalım değil mi? Bakın Hollandaya 2 maçta atıyor o 7 golü.Göze hoş gelmeyen bir takım turnuvada ne iş yapıyor onu anlamadım.Turnuvaya renk mi kattılar desen o da yok.Bu yüzden elendikleri iyi oldu.Maçın hakkıda zaten Ruslarındı.Top ne kadar bir orada bir burda gözükse de Rusya 3 puanı hakederek aldı.Bu turuncu forma ne ayak anlamadım,hadi kırmızı olsa neyse de onlar da mı yeni renk arayışına girdiler ki,yada sadece siyasidir.Neyse şöyle genel bi bakış atarsak;Son maçlar çok güzel olacak.Aynı bizim gruba döndü.İspanya(Portekiz) grupta bir iddaası kalmayan Yunanistan(İsviçre) ile ; Rusya(Türkiye) ise aynı puanda olduğu İsveçle(Çek Cumhuriyeti) karşılaşacak.Gruplar aslında ne kadar benziyor birbirine.Harika mücadele olur o maçlarda kıran kırana sözü yerini bulur,aynı bugün oynanacak Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı gibi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İyi oldu yunanlılara iyi. Oyunu çirkinleştirmekten başka bir işe yaradıkları yok. Golü yiyip atamayan bir takım...