Salı, Haziran 17

Polonya 0-1 Hırvatistan




Stat: Wörthersee Stadion
Hakemler: Kyros Vassaras, Dimitris Bozadzidis, Dimitris Saraidais.
Polonya: Artur Boruc, Jakub Wawrzyniak, Dariusz Dudka, Jacek Krzynowek, Marek Saganowski (Dk. 69 Zohorski), Marcin Wasilewski, Michal Zewlakow, Mariusz Lewandowski (Dk. 46 Adam Kokoszka), Rafal Murawski, Roger Guerreiro, Wojciech Lobodzinski (Dk. 55 Euzebiusz Smolarek).
Hırvatistan: Vedran Runje, Dario Simic, Hrvoje Vejic, Ivan Rakitic, Ognjen Vukojevic, Nikola Pokrivac, Dario Knezevic (Dk. 27 Vedran Corluka), Jerko Leko, Ivan Klasnic (Dk. 74 Nikola Kalinic), Mladen Petric (Dk. 75 Niko Kranjcar), Danijel Pranjic.
Gol: Dk. 53 Ivan Klasnic (Hırvatistan)
Sarı kartlar: Dk. 38 Mariusz Lewandowski, Dk. 84 Zohorski (Polonya), Dk. 45 Hrvoje Vejic, Dk. 85 Ognjen Vukojevic (Hırvatistan)

Ekranı ikiye bölme teknolojisini sonuna kadar kullandığımızdan 2 maçı da kaçırmadık.Ancak bu maç sessiz olan tarafta olduğu için biraz daha az takip edebildim.2 maçta birbirine bağlıydı ama olası gözükmeyen şeylerin olması,beklenmiyordu.Hırvatistan nasıl olsa çeyrek finali garantilemişti.Polonya ise bu maçı yenip diğer maçın skorunu bekleyecekti ve daha çok bekleyecek(!) Sonuç itibari ile hem Hırvatlar gruptan tam puanla(9) lider olarak çıktı,hem de Polonlar turnuvaya veda etmiş oldu.Hırvatlar bu maça yedek ağırlıklı çıkmıştı,hatta kalede tanınan bir isim,Runje vardı.Runjee Runjee tezahüratlarından da hatırlayacağız kendisini.Fena bir mücadele olmadı,seyredilebilir cinstendi.Hoş ben seyredilmese de olur denen mücadeleleri de izliyorum ya neyse.Hırvatlara bundan sonraki maçlarında başarısızlıklar diliyorum!

Hiç yorum yok: