Pazar, Haziran 8

Portekiz 2-0 Türkiyem



Stat: Stade de Geneve
Hakemler: Herbert Fandel (Almanya), Carsten Kadach (Almanya), Volker Wezel (Almanya)
Portekiz: Ricardo, Bosingwa, Pepe, Carvalho, Ferreira, Petit, Moutinho, Ronaldo, Deco (Dk.90 Fernando), Simao (Dk. 82 Raul), Nuno Gomes (Dk. 69 Nani).
Türkiye: Volkan, Hamit Altıntop (Dk. 76 Semih), Servet, Gökhan Zan (Dk. 54 Emre Aşık), Hakan Balta, Aurelio, Emre Belözoğlu, Kazım, Tuncay, Mevlüt (Dk. 46 Sabri), Nihat.
Goller: Dk. 61 Pepe, Dk. 90+3 Meireles (Portekiz)
Sarı Kart: Dk. 4 Kazım, Dk. 51 Gökhan Zan, Dk. 73 Sabri (Türkiye)

Maç hakkında çok şey mi yazsam az mı yazsam diye düşünüyorum.Heyecanla bekledik 21:45'i atkımızı taktık,her zamanki yayılma koltuğuna geçtik.İstiklal marşımızı gururla duyurduk ve okuduk orada (onlar orada bağıra bağıra,biz burada içten).Maç başladı ve gözde büyütülen Portekiz'in;benimde belirttiğim gibi,zamanının Arjantini veya Brezilyası olmadığı anlaşıldı. Cristiano'da malum zaten bişey yapamadı.Portekiz kötü mü oynadı,hayır kesinlikle iyilerdi ama puan çıkarmamızda hiç bir zorluk göremedim ben.Quaresmayıda oynatmadı zaten.Bizim adam gibi atağımız var mı diye sorarsan,yok diyecek kadar az derim.Ama ne bileyim işte kaçtı fırsatlar.Maçta iyi oynadığımız ve çizgiyi yakaladığımız bir periyot vardı,o da sağolsun Fatih Terim yüzünden (Sabriyi oyuna alması) sona erdi.O dakikadan sonra hiç bir umut kalmadı desem yalan atmış olurum.Çünkü,son dakikada golü yiyinceye kadar umudum vardı.Son dakikalar biraz azalmıştı o kadar.Gözünüzde büyüttüğünüz Portekiz 90+3'te oh çekiyor! Önümüzdeki maçlarda iyi oynayıp gruptan çıkmak dileğiyle.

1 yorum:

Beercholic dedi ki...

tabii ki portekiz'in 4 topunun direkten döndüğünü unutmamak lazım, ayrıca 2. yarıya mevlüt-sabri değil de tuncay arda değişiklikleriyle başlasak kesinlikle gol bulurduk, ha yine yenilirdik belki ama en azından gol bulurduk..