Perşembe, Temmuz 31

Güneş'in Doğuşuna Az Kaldı


Bu maç için çok uzun bir değerlendirmeye gerek yok ama Aragones'in de dediği gibi gün geçtikçe topu ayağımızda daha çok döndürüyor ve daha çok pas yapıyoruz.Ve geçen sene izlediğimizden çok farklı bir Fenerbahçe izliyoruz.Bu oyuna alışırsak ve bu oyunu geliştirirsek hem göze daha da çok hoş gelen bir oyun oynarız hem de puanlar ve turlar ardı ardına gelir.Skora gelecek olursak; Bu maçtan beklentimizde 2-3 farklı bir skordu.Daha farklısını beklesekte skor 2-0,3-0,3-1 en fazla 4-0 civarı bir şey olacaktı.Sonuçta Far Öer Adaları takımıyla oynamıyorsun.Az çok futbolu bilen bir ekip.Ama tur açısından da şüphesiz ki rahat geçmeyi beklediğimiz bir eşleşmeydi.Alex,Semih,Güiza üçlüsü kendi arasında,kanatlardan Uğur ve Kazım,ortada Selçuk,bekte Gökhan ve Carlos hepsi harika işler çıkardılar.Defans topla pek ilgilenmediğinden performans değerlendirmesini pek yapamadık ama gördüğümüz ve önceden söylediğimiz kadarıyla Lugano geçen sene ile aynı gibi,Edu'da ise pozitif yönlü bir gelişme var.İleri çıkışları daha fazla yapıyor sanki.Volkan'a da pek iş düşmedi.Göze en çok batanlar ise;Kazım ve Selçuk oldu.Onun dışındakiler zaten belirttiğimiz gibi.Emre'de Kadıköy çimlerine ilk kez ev sahibi sıfatı ile bastı.Bu dakikadan sonra yapacak bir şey yok.Fenerbahçe forması giyen bir oyuncuya köstek olacak halimiz yok.Yapacağı işe bakacağız ve 15 dk oynamış olsa bile geleceğe dair güzel işaretler var Emre için.Gürhan'ı da Fenerbahçe'ye geldiği ilk günlerden beri takip ediyorum desem çok yanlış olmaz ve bundan sonra Fenerbahçe formasını çok terleteceğe benziyor.Burak yine kayıplarda olsa da kendisinden çok çok iyi bir yedek olur.Yanlış anlaşılmasın iyi yedek olmak kolay değildir.Bu dakikadan sonra rövanş maçını bekliyor o güne kadar bu avantajlı skorun tadını çıkarıyoruz.

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Serge Gumienny , Walter Vromans , Mark Simons (Belçika)

FENERBAHÇE: Volkan Demirel , Gökhan Gönül , Lugano , Edu , Roberto Carlos , Kazım (Burak dk. 84), Uğur (Gürhan dk. 67), Selçuk , Alex , Semih (Emre Belözoğlu dk. 76), Güiza
MTK BUDAPEŞTE: Vegh , Horvath , Lambuliç , Pollak , Pinter , Zsidai , Patkai (Szabo dk. 46 ), Nagy, Balogm, Urban (Pal dk. 57), Bori (Hrepka dk. 85)
GOLLER: Roberto Carlos (dk. 16), Selçuk (dk. 59)

SARI KARTLAR: Bori, Pollak, Balogm (MTK Budapeşte), Selçuk (Fenerbahçe)

edit:yine de uzun sürmüş sanki...

Hiç yorum yok: