Perşembe, Temmuz 10

Kahır Olmak Nedir? Budur!


Arjantin'in dünyaca ünlü futbol takımı Boca Juniors 27 ya da 30 Temmuz tarihlerinden birinde İstanbul'da ya da bir Avrupa şehrinde özel bir maç yapmak için kulübümüze teklifte bulunmuştur. Ancak söz konusu tarihlerde kulübümüzün programı uygun olmadığından kendilerine olumlu yanıt verilememiştir. Spor kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Aynen kopyaladım yazıyı.İlk duyduğum an geçmeyecek sandığım bir şok yaşadım.Boca Juniors ve Fenerbahçe.Kolkola izlenirdi be.Daha neler geliyor aklıma kahroluyorum,kahroluyorum.O bölgenin takımları bu taraftakilerle zor karşılaşır.İşte anca Dünya Kulüpler Kupasında filan.Bence Boca'ya ayıp oldu.Seneye maç teklifi tarafımızdan yapılmalı.Dünya gözüyle Bocayı bi görelim değil mi?!Hemde Fenerbahçemizle. Olmadı; Zaten gelicem La Bombonera taraflarına (diye umuyorum)...

1 yorum:

NYG dedi ki...

olsaydı güzel olurdu..çoğunluk fenerbahçe taraftarının renginden tribün coşkusundan sevdiği takımdır. yönetimin biraz taraftardan uzak olmasına bağlıyorum bunu.. bu sempatiden haberi bile yoktur bence yönetimin.. 100.yılda forması sarı-laciver olan takımlardan oluşan 3lü 4lü turnuva hayalim vardı..