Salı, Ağustos 26

İlk Doğum Günü Hediyesi




İnter-Roma Süper Kupa finalini izlediğim ve maçın uzamasından dolayı Real Madrid-Valencia maçını iyi takip edemedim.Ama teknoloji bize ekranı ikiye bölme şansı verdiğinden dolayı,maç hakkında söz sahibi olabilecek kadar takip ettim.Maç 1-1 olduktan sonra 9 kişi mücadeleye devam eden bir Real Madrid vardı sahada.Özellikle son 20 dakika nefes kesti.Real Madrid istersem alırım kupayı dercesine bir oyun sergiledi.Bu arada Valencia eski gücüne yeni teknik direktörüyle kavuşmuş desek yanlış olmaz sanırım.İlk maçı izleyememiştim ama orda da bu tip bir mücadele olduğu kesin.Nistelrooy(73') ve Vaart(40') takımlarını yalnız bırakan isimlerdi.Son 15-20 dakikada gol fırtınası oldu.Real Madrid'ten 3,Valencia'dan 1 gol geldi.Ve 5 yıl aradan sonra İspanya Süper Kupası 4-2lik skorla Real Madrid'imizin oldu.Bu arada günün ilk saatlerinde gelen bu kupa benim ilk doğum günü hediyem olma özelliği taşımakta.

Real Madrid: Iker Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Heinze, Torres (Drenthe, m.64); Diarra, Guti (De la Red, m.78), Van der Vaart; Robben, Raúl (Higuaín, m.79) y Van Nistelrooy.
Valencia: Hildebrand; Miguel, Albiol (Morientes, m.81) Alexis, Moretti; Joaquín (Pablo Hernández, m.68), Albelda, Baraja, Mata (Vicente, m.60); Silva y Villa.
Goles: 0-1, m.33: Silva de disparo ajustado al palo izquierdo. 1-1, m.50: Van Nistelrooy de penalti. 2-1, m.76: Sergio Ramos remacha a placer un remate de Diarra al larguero. 3-1, m.85: De la Red con un disparo lejano colocado. 4-1, m.88: Higuaín regatea a Hildebrand y marca a placer. 4-2, m.90: Morientes bate por bajo a Casillas.

Hiç yorum yok: