Perşembe, Ağustos 28

Şov Yeni Başlıyor

(Şova Devam Etmeli)


''Show Must Go On'' ile başladı tribünler şova.Takımda eşlik etti taraftarına.Son 10 dakikayı saymazsak şov vardı gerçek anlamıyla.İlk maçla uzaktan yakından alakası yoktu.Kadıköy farkı ciddi anlamda hissedildi.Sezon bu oyun ortalamasında geçer.Rakibe göre 3 aşağı 5 yukarı değişebilir.Ancak libero kısmı hala sıkıntılı gibi.Forvet hattında Semih yine belli etti kendini.Oynarsam atarım ulan dedi.Güiza iyi işler yapmaya çalışsada bir türlü patlayamadı.Ama acele etmiyorum,yakın zamanda İspanya'da ki formunu bulacaktır.Alex bi harikaydı.(Ne zaman değildiki?!)Ama takımda beğenmediğim bir şey var.Gol attığımız zaman rehavet çöküyor,oyunu soğutmaya bakıyorlar.Avrupa'da bile olsa bence şov yapılmalı gollerden sonra(Çok mu şov dedik lan).Carlos'un eline bu konuda kimse su dökemez,oyunu yavaşlatıyorda kendileri.Kazımda da bir şey yok.Sadece MTK'da iş yaptı.Zaten taraftar'ın gözünden de düştü.Uğur gereksiz hareketler yapabilyor kanatlarda.Rakibinin üstüne gitmeyi,topu boş alana taşımaya tercih ediyor.Volkan iyi işler çıkardı.Gökhan eski performansından uzak gözüküyor ama geçtiğimiz maçlara oranla daha iyi.En azından mücadele açısından çok iyi.Rakibin,topun peşini bırakmıyor.Yasin,Edu'nun yokluğunu derinden hissettirmedi.Fena oynamadı,gerekenleri yaptı.Maldonado bu maç biraz daha iyiydi ama geriye oynaması yok mu hasta ediyor adamı,bi de Aragones'in 77'de Semih yerine Önder değişikliği var ki çok gereksizdi bana göre.Çünkü bu değişiklik takımı psikolojik olarak geriye itti ve bu daha fazla gol atabileceğiniz bir maçta gereksiz bir hareketti.Bu yüzden son 10 dakika gol atmak yerine geriye yaslanıldı.Bu yüzden 10 dakikalık bir sıkıntı yaşadık.Skorda 2-1 olmuş,2-2 maçı uzatacaktı.Bunlar harici takımdan gayet memnunum.Daha iyi de olabilirdik ama kadro yavaş yavaş oturacak ve daha iyi olabiliriz.Bu galibiyetle birlikte Avrupa'da 50.galibiyetimize ulaştık ve evimizde üst üste 8.kez kazanmış olduk.Taraftarlara zaten diyecek yok,12.Adama kulüpten de teşekkür geldi.Kasayada 10 milyon euro indirdik,ohh transfer paralarıda çıkar yavaştan.Tarihimizdeki 6.Şampiyonlar Ligi hayırlı olsun.Teşekkürler Fenerbahçem.

not:Tribünde Partizanlıların yaptığı şerefsizliklere en güzel cevap sahadan geldi.

STAD: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu
HAKEMLER: Manuel Mejuto Gonzalez , Juan Carlos Yuste Jimenez , Javier Hugo Novoa Robles
FENERBAHÇE: Volkan Demirel , Gökhan Gönül , Lugano , Yasin (Deniz dk 88), Roberto Carlos , Uğur Boral , Alex , Maldonado (Gürhan dk. 90), Kazım , Semih (Önder dk 77 ), Güiza
PARTİZAN: M. Bozovic , Stevanovic , Knezevic , Obradovic , N. Djordjevic , Fejsa (Lazic dk 73 ), Antonello , Moreira , Z. Tosic , Paunovic (Bogunovic dk. 58 ), Lamina .
GOLLER: Semih (dk. 28), Alex (dk. 58) (Fenerbahçe) Tosic (dk. 76) (Partizan)
SARI KARTLAR: Lugano, Yasin (Fenerbahçe)

Anket Sonucu

Anketimizde 15'e 2 Fenerbahçemiz öndeydi.Sonuçta da çoğunluk yine bildi.

1 yorum:

Beercholic dedi ki...

en keyifliside deplasman tribünü yanında, maç sonunda orta parmaklarla beraber bu şarkıyı söylemek ve sırpların surat ifadesini izlemekti..