Perşembe, Ağustos 21

Türkiye 1-0 Şili

Unutmadan,Milli takımımızın geçtiğimiz gün oynadığı hazırlık maçınıda vereyim.Maçı izleyemediğim için maç hakkında yorum yapamayacağım.Ancak Avrupa Şampiyonasındaki son Almanya maçından sonra Türkiyemizi ilk defa sahada görme fırsatı olmuştu.Fatih Terimle devam kararını da vermiştik zaten.Fatih Terim bu maçı kazanmayı öğrendiler şeklinde yorumlamış.Maç 1-0 biterken golün Halil Altıntop'dan geldiğini de belirtelim.Hakemlerin Yunanlı olması dikkatimi çekti.Acaba herhangi resmi maçımıza verirler mi?! Şili'nin kadrosunda yakından tanıdığımız Maldonado ve Tello vardı.Onlarda kulübede oturmuşlar zaten.Maldonado'nun ismi Kocaelisporla anılmıştı bir ara,hazır maç İsmetpaşa'da oynanmış.Maldonado'nun Kocaeliyi gördüğü iyi olmuş!

Stat: Kocaeli İsmetpaşa
Hakemler: Anastassios Kakos, Christos Akrivos, Dimitri Bersis (Yunanistan)
Türkiye: Volkan, Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Servet, Uğur (Dk. 65 İbrahim), Kazım (Dk. 63 Serdar Özkan), Selçuk (Dk. 46 Gökhan Ünal), Aurelio, Ayhan (Dk. 59 Nuri), Tuncay (Dk. 80 Mehmet Topal), Semih (Dk. 46 Halil)
Şili: Bravo, Carmona (Dk. 77 Beausejour), Contreras, Jara, Cereceda, Sanchez, Vidal, Fernandez (Dk. 46 Valdivia), Estrada, Gonzalez (Dk. 77 Fierro), Suazo
Gol: Dk. 74 Halil (Türkiye)
Sarı Kartlar: Dk. 31 Sanchez (Şili), Dk. 85 Nuri (Türkiye)

Hiç yorum yok: