Pazartesi, Eylül 29

Bunun Aksi Düşünülemezdi




ROMA
Doni, Panucci, Cicinho, Mexes, Aquilani, Vucinic, Taddei, Riise, Perrotta, Menez, Brighi. A disposizione: Artur, Filipe, Loria, Montella, Virga, Brosco.

ATALANTA
Coppola, Talamonti, Manfredini, Bellini, Garics, Guerente, Cigarini, padoin, Floccari, Defendi, Doni. A disposizione: Consigli, De Ascentis, Rivalta, D’Agostino, Valdes, Capelli, Marconi.

PRIMO TEMPO
17’: Menez dalla bandierina per Panucci che conclude di sinistro 1-0. 31’: cross di Menez dalla sinistra in area per Vucinic che in girata mette dentro di destro. Il primo tempo termina 2-0.

Baştan sona alıp götürdüğümüz kolay bir maç olmalıydı ki öyle oldu.Deplasmanda sadece boşluk doldurmaca oynayan bir Atalanta ile oynadık çünkü.Geçen zor günlerde bu tip bir maça ihtiyaç olur hep.Bu maçtan sonra çıkış gelsin artık.Geçende böyle demiştim sonra Genoa karşısında hüzünle karşılaşmıştık.Goller Panucci ve Vucinic'ten,Juve ve İnter kayıplarda;Üstüne iyi geldi bu galibiyet.Taraftar yine süper değil mi?Taraftar demişken size gerçek bir taraftar portresi daha,bir gönderi daha atıp yer işgal etmeyelim dedim.Olay şudur:

Üstüne tıklarsanız büyüme zahmetinde bulunuyor.Karedeki yer maç dışı bir görüntü değil.Maç günü ve Atalanta taraftarına ayrılan kısım.Bu aga Atalanta taraftarı ise kulübün madalya vermesi gerekir.Dalga geçiyor gibi bir halim yok.Bu agaya helal,Atalanta taraftarına yazıklar olsun.
Yanlışım,bilmediğim bir olay varsa bununla ilgili bilen kişilerin uyarmaları rica olunur.

Hiç yorum yok: