Pazartesi, Ekim 20

Dale BOCAA Dale Boooo!!


21:20'ye kilitlenmiştik günler öncesinden Superclasico heyecanı sarmıştı 4 bir yanımızı,bu derbi de geldi geçti.Güzelde geçti.Boca,River'ı Viatri'nin tek golüyle mağlup etti.Hem ligde ilerisi adına hemde derbi adına önemli bir galibiyet oldu.Bu sene kötü bir River olsa bile sahada iyi oyun sergilediler hiçte Boca'nın elini kolunu sallayarak yeneceği bir maç değildi.Maçın 52. dakikasında sağolsun İbarra saçma sapan bir taç pozisyonuna itirazı yüzünden takımını 10 kişi bıraksa da oyunu istedik 3 puanı kaptık.Boca puanını 17'ye çıkarıp 3.sıraya yükseldi(devam eden maçlar var).River ise 18.sırada Rosario Central ile tavla atmakta.Maçtan önceki yazımda iki isim yazmıştım, ... başta olmak üzere diye devam eden.Biri asist yaptı diğeri attı,takımda harikaydı.Dale Boca!!
İddaa'dan gelen yaklaşık 40YTL ve Boca'nın River'ı yenmiş olmasının verdiği keyifle yarın okula Boca formasıyla gitme kararı almış bulunmaktayım teşekkürler BOCA...

2 yorum:

Blogspor dedi ki...

Dale Boca!El Monumental sustu bizi dinliyor :)

Temur dedi ki...

Forveti Salcedo olan River elbet gol atamaz. Adam Ankaragücü'nde bile tutunamadı. Bir nevi Carrusca! Ama Boca yarıştan kopmuş gibi gözüküyor. Bu arada Alejandro Gomez diyorum başka bir şey demiyorum. İki de bu hafta attı.

http://jesusalmeyda.blogspot.com/2008/10/alejandro-dario-gomez.html