Cumartesi, Aralık 20

Kayıpsız Deplasman (1-2)

Ligin son haftasında maç fazlasıylada olsa liderlik yüzü görebildik nihayet.Muhtemelen 3.bitireceğiz ilk yarıyı.Yarıdan sonra ligin ilk maçı Trabzonla,keşke 1 hafta daha devam etseydide Trabzon gelseydi,neyse devre arasını da bekleriz.Maça geçecek olursak 2-1'lik bir skor var.2-0'dan sonrada yatan bir Fenerbahçe.Konya ikinci yarı geldiyse de kayda değer bir tehlikeleri olmadı.Maçın başlarında sıkan bir oyun olsada gollerle kendimize geldik.İlk golde yediği gole tepinen Konya ahalisi sinirimi bozmaya yetti.Top kola çarpsa yön değiştirir düşünür insan,halleri düşünülesi.Şansta olsa atılan,haneye yazılan bir gol Önderinki.Evet,yine bir defans oyuncusuyla geldi.Neyse o atamazsa o atsın.İkinci golde Güiza'nın çok güzel bir pası Deivid'in de güzel dokunuşuyla gelen bir gol var.Bu dakikadan sonra çok etkili olamadık.Aragones'ten midir bilinmez! 2'yi atan Fenerbahçe (derbiler dışında) yatmaya başlıyor takım geriye yaslanıyor.Bunun bir an önce atılması lazım çünkü yediğimiz 1 golden sonra 1 puana razı olma korkusuyla maçı sonlandırıyorsunuz.Maçtan sonra konuşan Giray Bulak'ta ayrı bir cins.Attığımız golden sonra Carlos'un topu santraya götürmesi batmış.Belki averajımızı artırmak istiyoruz sanane kardeşim,çeneni kapa ilk gole itiraz etme oyununa devam et diye yapmıştır o hareketi sana ne!
İyisiyle kötüsüyle kayıpsız bir deplasman!

Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Nihat Mızrak, Asım Yusuf Öz
Konyaspor: Oğuzhan, Serhat(Ömer dk. 58), Milos, İsmail, Celalettin, Erdal(Erhan dk. 73), Zafer, Fahri, Da Silva(Ferdi dk. 58), Caner, Veysel.
Yedekler: Jefferson, İlker, Eren, Uğur YanıkdemirTD: Giray Bulak

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Önder, Yasin, Roberto Carlos, Deivid(Ali Bilgin dk. 80), Josico, Emre(Deniz dk. 57), Uğur Boral(Vederson dk. 58), Alex, Güiza.

Yedekler: Volkan Babacan, Can, Maldonado, İlhanTD: Luis Aragones

Goller: Önder (dk. 34), Deivid (dk. 42)(Fenerbahçe), Veysel (dk. 52) (Konyaspor)

Sarı Kartlar: Serhat, Erhan (Konyaspor), Volkan Demirel, Josico, Yasin(Fenerbahçe)

2 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
of course the best for Fenerbahçe was the result,cause it did not show a very good play, but the team is the provisional leader and it is the important, although it must improve to have real chances to be the champion.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

B. dedi ki...

hi,absolutely the best for Fenerbahçe was the result.Normal a Fenerbahçe insatiable to score before to Aragones. But,unfortunately lie down on the score after the gol now.my english not good,i'm apologize