Cumartesi, Aralık 6

Sonradan Gelen 3 Puan (0-1)

Sabah tekrar bir göz attığımda sadece Kocaeli deplasmanından 3 puanla döndüğümüz gerçeğini bir kez daha gördüm.Ama bu maçı kazanamayız diye içime bir kurtta düşmedi açıkçası(deplasmanlarda puan kayıpLARına uğrasak bile) Ayrıca Denizli'de ki kötü havayıda kırmak gerekiyordu.1-1lik maç ve onu izleyen 2-3 Denizli deplasmanı.Çanakkale Geçilmez oynardı Denizli,bizim topçularında cenabetliği tutunca gol atamazdık.Ama Denizli eskisi gibi değil gerçi eskidende bir şey yoktu tek yaptıkları korkak bir oyun sergileyip 10 kişiyle defans yapmak,kontra ile gol.Bu maçta gördük ki atağa daha bir önem veren bir Denizli var,Yusuf gittikten sonra işi Roberts ve İvan ile kurtarmaya çalılıyorlar.Tekrar bize dönelim.İlk yarı pozisyon üretemesekte kalemizde bir tehlikede yaşamadık.İkinci yarı ise güzel başladı bizim organize ataklar,top çevirmeler v.s Oyuna Emre ve Deivid'in girmesi de tam isabetti.Emre girdiği gibi benim çok beğendiğim gol tarzlarından birine imza attı.Sahalarda sık rastlanmaz.Deivid'in ise attığı harika gol,fevkalade hakemlerimizden Aytekin Durmaz,Erhan Sönmez ve Denizli kalecisi Cenk'in işbirliğiyle değer kazanmadı.Hani gördümde böylesini görmedim.Başlasak sövmeye saatler sürer.Fenerbahçe puan kaybetseydi vay o hakemin haline.Halen kızgınlığım geçmiş değildir,bir gol yesek o golün hesabını kim verecekti.Neyse önemli bir deplasman galibiyetiydi.Alex,Emre,birazda Deivid en iyi isimlerdi.Gökhan'ı bu maçta fazla hırpaladılar.Cezasız kaldı tabi.Güiza gol bulamasa bile her zamanki gibi takıma faydalı işlerini yaptı.Hakeza Roberto Carlos.Vederson oynadığı zaman sırıtıyor.Takıma bir katkısı yok gibi görüyorum.Halen lüzumsuz uğraşları var.Selçuk yine orta sahanın iyilerindendi.Haftanın açılışında aldığımız 3 puan hayırlı olsun.

Hakemler:
Aytekin Durmaz, Şahan Yılmaz, Erhan Sönmez

Denizlispor: Cenk, Feridun, Kratochvil, Tomas(İsmail dk. 84), Çağlar, Süleyman(Emin dk. 63), Selahattin, Fatih Yiğen, Caner, Roberts, Ivan(İzzet dk. 69)
Y:Vega, Carlos Alberto, Yusuf, Güray
TD: Ümit Kayıhan

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül(Önder dk. 75), Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Josico(dk.58 Deivid), Vederson(dk.58 Emre Belözoğlu), Alex, Güiza.
Y: Volkan Babacan, Ali Bilgin, Deniz, İlhan
TD: Luis Aragones
GOL: Emre Belözoğlu (dk. 60) (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Süleyman (Denizlispor), Güiza, Kazım (Fenerbahçe)

Tribünlerden bahsedecek olursak o baba ocağı lafını yedirirler sana Horoz! Kiminle dalga geçmeye çalıştığını bil önce.Biraz yaratıcı ol.Modern Futbola karşı Tribün Kültürü yazmakla olmuyor bu işler,hakkını vereceksin.Deplase gelen takım,seni kendi evinde bastırıp yolluyorsa tribün yapmaya çalış,uyuzluk değil.

2 yorum:

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

inşallah küme düşersin denizli

B. dedi ki...

amin