Cumartesi, Ocak 3

Bidon Kim?!

Adı sanı bilinir bir çok site YILIN bidonunu Daniel Güiza seçmiş bulunmakta.Yılın kısmını büyük yazdım dikkatinizi çekmiştir.Güiza'nın Mallorca'da attığı 27 golün çoğu 2008 yılında olmak üzere,milli takımında 2,Fenerbahçe'de 6 golü vardır.Bu performansla IFFHS'nin Dünya'nın en skorer golcüleri 2008 sıralamasında 3.sırayı almıştır.Sırf bel altına vurmak için saçma sapan anketler yapılması çok ilginç.Süper Lig'de ilk yarının bidonu koyarsın anketin ismine olur biter,önemli olan anketlerin ismi değil içeriği diyenler olacaktır,geçen sezon Güiza'nın ligin ikinci yarısında açıldığından haberiniz var mı? Balon(yada Bidon) kim acaba?!

4 yorum:

Selin dedi ki...

Fenerbahçe bir gazetenin satışını arttırır, Fenerbahçe bir programın ratingini arttırır, Fenerbahçe bir sitenin hitini arttırır vs. Bunlara rağmen nedir bu adamların Fenerbahçe takıntısı ben çözemedim gitti... Sürekli Fenerbahçeli futbolcular kötüdür, yönetim kötüdür, taraftar kötüdür vs. Fenerbahçenin büyüklüğü altında ezilmekle mi alakalı acaba bu durum ?!

B. dedi ki...

anlık istatistikler mutlu ediyor olmalı bazılarını

Efsane Maraton dedi ki...

adama zorla küfür ettiriyorlar. çamur at izi kalsın mantığı aynen devam ediyor. aynı zihniyet baros'u yılın transferi ilan ediyor zaten. pardon 2008 yılı sadece 6 aydan mı ibaret???

B. dedi ki...

yada son 4-5 ayından...
Barosla Güizayı karşılaştıran zihniyet diye de konular açılmakta
hangi tarafından bakılmalı acaba(!)