Pazartesi, Ocak 26

Bologna 1-4 Milan

Di Vaio'nun 9'da penaltı golüyle açtığı perde,13 ve 17.dakikalarda gelen Milan golleri,Kaka,biraz Pato,az miktar Seedorf v.s v.s..Bu faktörler bize güzel bir maç seyrettirmek için elinden geleni yaptı.Nitekim maçın sonuna kadar da durum değişmedi.Oyunun temposunun düşük olduğu zamanlar yok değildi.Ancak,Milan kanadına,aralıklı olarak Bologna eşlik edince,kalitesi yüksek bir maç ortaya çıktı.Bugün İtalya geneline yayılan bol gollü maç furyasında başı Bologna-Milan maçı çekti.Sahanın en iyisi de Kaka diye düşünmekteyim,attığı gol ve oynattığı! oyun Milan'a farkı getirdi.Golleri izlemelisiniz.


MARCATORI: 9′ Di Vaio (B) , 13′ Seedorf (M) , Kakà (M) al 17′ e 43′, Beckham (M) 56′

BOLOGNA: Antonioli; Zenoni, Moras, Terzi, Bombardini; Volpi, Mudingayi, Amoroso (Casarini dal 28′ st ; Valiani, Adailton (Rodriguez dal 43′ st); Di Vaio (Marazzina dal 39′ st). (Colombo, Castellini, Lanna, Coelho). All.: Antenucci (Mihajlovic squalificato).

MILAN: Abbiati; Zambrotta (Antonini dal 22′ st), Senderos, Maldini, Favalli; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kakà (Inzaghi dal 28′ st), Seedorf; Pato (Ronaldinho dal 28′ st). (Dida, Darmian, Flamini, Shevcenko). All.: Ancelotti

Hiç yorum yok: