Çarşamba, Ocak 7

Fenerbahçe 2009'u Açtı

Yeni yılın ilk maç yorumu ve Fenerbahçe'nin yeni yılı güzel bir galibiyetle açışı hayırlı uğurlu olsun,2-0'lık bir kupa galibiyeti grupta rahatlattı bizi.Elimizde kalan son iki kulvarı iyi kullanmak zorundayız.Oyuna bakacak olursak iyi bir mücadeleydi ama Bursa'nın sert müdahaleleri akılda kaldı,Selçuk'un klasikleşen gollerinden bir yenisine şahit olduktan sonra,oyunun sonlarına doğru Carlos,güzel golüyle farkı ikiye çıkardığı sırada bu maç zaten bitmişti.Sercan Yıldırımı alıcı gözüyle izlemekte nasip oldu,Fenerbahçeli futbolcularla diyalogları normalinden daha iyi niyetliydi.Neden acaba diye magazinsel bir soru sormak yerine hayırlısı diyorum.Arkadaşın 90 doğumlu olduğunu da yeni öğrendiğimi belirtmek isterim.Lig maçlarında daha oynayacağımızı sanıyorum,yeni oyuncularda takıma adapte olursa daha güçlü bir kadroyla ikinci yarıya bomba gibi gireriz,umarım.


Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Cüneyt Çakır, Mustafa Emre Eyisoy, Aleks Taşçıoğlu.

FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Gökhan, Edu, Lugano, R.Carlos, Kazım, Selçuk(Deniz dk. 71), Deivid, Uğur(Ali Bilgin dk 77), Alex(Josico dk. 61), Güiza

TD: Luis Aragones

Bursaspor: Ivankov, Veli, Ömer, İbrahim, Yenal(Mustafa Keçeli dk. 35), Volkan(Halil Zeybek dk 86), Mustafa, Bekir, Romaschenko, Sercan, Gökhan Güleç(Yares dk. 65)

TD: Ertuğrul Sağlam

Goller: Selçuk (dk. 42) Roberto Carlos (dk. 84) (Fenerbahçe)

Sarı Kartlar: Yenal, Volkan Şen, Romaschenko, Bekir (Bursaspor), Edu, Josico (Fenerbahçe)

1 yorum:

Tarjeta Amarilla dedi ki...

2'de 2..Gruptan cikmayi garantiledik sayilir, Selcuk'Un performansi ayrica sevindiriciydi...