Pazar, Mart 1

Tuncay'dan

Tuncay'dan uzun süredir bahsetmiyorduk,sakatlık falan derken dünkü iyi performansından(duyduklarımıza göre) ve golünden sonra bahsetmenin zamanı gelmiş olmalı.Middlesborough küme düşme hattından yakasını bir türlü kurtaramazken ve uzun süreli galibiyet hasreti çekerken,Tuncay yine Liverpool'a golünü attı ve hasreti çekilen galibiyette önemli bir rol oynadı.Çok güzel bir gol olmasada akıllı bir gol.Bu galibiyeti alan M'boro ligde kalmak için umutlanırken,sevmediğim Liverpool'a iyi bir darbe daha gelmiş oldu.Arsenal'in de berabere kaldığı haftada,Chelsea son dakikada bulduğu golle altın değerinde bir 3 puan almış oldu.Nadiren uğradığımız Premier Lig'e o ender ziyaretlerimizden birinde bulunmuş olduk,bir daha ki ziyarete kim öle kim kala...
Middlesbrough: Jones; Hoyte, Wheater, Huth, Pogatetz (Capt), O'Neil, Bates, Arca (Walker 88), Downing, Aliadiere (King 68), Tuncay (Johnson 79). Subs Turnbull (gk); Taylor, Emnes, Alves.

Liverpool: Reina; Hyypia, Skrtel, Carragher (Benayoun 71), Aurelio, El Zhar (Ngog 68), Alonso, Mascherano, Gerrard (Capt) (Lucas 76), Babel, Kuyt. Subs: Cavalieri (gk); Dossena, Riera, Darby.

Referee: Rob Styles. Waterlooville

Diğer maçlardan
Middlesbrough 2 - 0Liverpool
Chelsea 2 - 1 Wigan Athletic
Arsenal 0 - 0 Fulham
Everton 2 - 0 West Bromwich
Bugün
12:30

Hull City v Blackburn Rovers
12:30 West Ham v Manchester City
13:00 Bolton Wanderers v Newcastle United
15:00 Aston Villa v Stoke City

Hiç yorum yok: