Pazar, Mart 15

Athletic Bilbao 2-5 Real Madrid

Önümüzdeki haftaların habercisi olur umarım bu galibiyet.Şampiyonlar liginde baya bir yıprandık çünkü.Buradan lige dönmek sıkıcı ve sancılı olur genelde.Ama Real Madridli futbolcuların ligide kaybetmek gibi bir lükslerinin olmadığını biliyor olmalılar.Akraba münasebetiyle maçı izleyememiş olmam beni yeterince üzsede gördüğüm skor içimi rahatlattı.Goller Robben,Heinze,Huntelaar(2) ve Higuain'den.Şuan fark,maç fazlasıyla 3.Bir sürpriz olur mu bu hafta pek sanmıyorum ama umududa kesmemek lazım.Yürü ReaL!


Athletic Club: Iraizoz; Iraola, Ocio, Amorebieta, Koikili (Balenziaga, min.46); David López (Gurpegui, min.51), Orbaiz (Susaeta, min.56), Javi Martínez, Yeste; Toquero y Llorente.
Real Madrid:
Iker Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Metzelder, Heinze; Robben (Faubert, min.66), Lass Diarra, Sneijder, Marcelo; Raúl (Higuaín, min.65) y Huntelaar (Parejo, min.78).
Goles:
0-1, min.22: Robben. 0-2, min.33: Heinze. 1-2, min.35: Heinze, en propia puerta. 2-2, min.46+: Llorente. 2-3, min.47: Huntelaar. 2-4, min.61: Huntelaar. 2-5: Higuaín, de penalti.

1 yorum:

Alfredo dedi ki...

bakalım Hugo Sanchez'in Almeria'sı sürpriz yapabilicekmi bugün (ben fark bekliyorum barca'dan :D)