Pazartesi, Mayıs 18

Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor

Şu takım 3 puan almış bunlar berabere kalmış biz yenelimde fark kapansın öne geçelim muhabbetini çoktan kapatmıştık.Bitse de gitsek tarzında maçlara çıkmaya başladılar.Oyun fena değildi diyipte işi uzatasımda yok.Trabzona karşı adam gibi oynasınlar,haftaya da sahaya çıkıp normal bir skorla bitirsinler bu sezonluk son isteğimizdir bunlar. Strese girmeye gerek yok önümüzdeki sezonu beklemeye çoktan başladık.Çoğu ruhsuz adamı sırf Fenerbahçe'ye olan aşkımdan izledim bu sezon oynadıkları tadsız tutsuz maçlarda.Sezonluk maç kaçırma oranımda 50 maçta belki 1'dir onuda belirteyim.Ve 80'de falanda bırakmam hepsini izlerim.Bunları neden yazdım çünkü artık maçlar hakkında çok şey yazasım yok.Şunuda ekleyeyim ana mikrofondan ana bacı küfür ettiler Fenerbahçe'ye,maç başında 3-5 kişi edince daha belirgin çıkıyor mikrofonun dibinden.Maçta da aralıklı olarak devam edildi.Antalya,Denizli ve daha nicesi Allah'tan belanızı bulursunuz umarım! Hakeza sesi kısmayan yönetmene de.Biz ananıza sövmeyiz,Dünyadaki en değerli valıklara...
Stat: Atatürk
Hakemler: Aytekin Durmaz, Erdinç Sezertam, Özgür Çetiner
Aantalyaspor: Ömer, Uğur Kavuk, Yalçın, Musa, Şenol, Ali Zitouni, Sedat, Korhan(Hakan Özmert dk. 63 ), Fatih, Tita xxx (Ahmet dk. 85), Djiehoua (Mustafa Özkan dk. 67)
Yedekler: Fevzi, Kamber, Volkan Altın, Volkan Arslan
TD: Mehmet Özdilek
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Ali Bilgin, Roberto Carlos, Josico, Emre, Deivid, Alex(Kazım dk. 85), Uğur Boral(Vederson dk. 59), Güiza(Semih dk. 66)
Yedekler: Volkan Babacan, Maldonado, Yasin, Deniz
TD: Luis Aragones
Goller: Hakan Özmert (dk. 74) (Antalyaspor), Lugano (dk. 76)(Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Ali Zitouni (Antalyaspor), Emre (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok: