Pazar, Mayıs 24

Moral Bozukluğu Had Safhada (2-3)

Ne kadar Leeds'i elemekte önemliydi desekte,Championship'i arzuluyor ve yolumuza dolu dizgin devam ediyorduk,yazık oldu.Wembley'de oynanan ve 60bine yakın kişinin seyrettiği mücadelede ilk yarıyı Alexander'ın sona yaklaşılırken attığı iki golle 2-1 önde kapattık.İkinci yarı başlayıp,bitime 20 dakika kala durumu eşitlediler.Son 5 dakika kala attıkları gol ise tam bir yıkım oldu.Bir sezonun emeği boşuna gidiyor.Nerede varsa kalkmalı bu Play-Offlar! Bir sezon daha 2.lig..
Millwall: Forde, Dunne, Frampton (Robinson, 89mins), Bolder, Whitbread, Craig, Martin, Abdou (Laird, 46mins), Harris, Alexander, Grabban (Hackett, 62mins). Subs not used: Pidgeley, Barron.

Booking: Craig (83mins)
Scorer: Alexander (37, 39mins)

Scunthorpe United: Murphy, Byrne, Crosby, Mirfin, Morris, Sparrow, McCann, Togwell (Trotter, 55mins), Woolford, Hayes, Hooper ( Forte, 80mins). Subs not used: Lillis, Wright, Thompson.
Bookings: Togwell (9mins), Sparrow (16mins)
Scorers: Sparrow (6, 70mins), Woolford (85mins)

Ref: Michael Oliver
Att: 59,661

1 yorum:

Fabio Luciano dedi ki...

üst verip kaçsaydın be renkdaş:)

şaka bir yana maç sonucunu görünce aklıma sen geldin dedim bizim canario üzülmüştür şimdi.bi geçmiş olsun diyeyim.seneye norwich,charlton,southampton,leeds işimiz daha zor olacak:)