Pazar, Mayıs 3

Sadece Bir Maç (2-6)

Geçen sene şampiyonluk ilanından sonra sahaya Barcelona'lı futbolcuların alkışlarıyla çıkan Real Madrid'li futbolcular o gazla 4-1'lik bir skora imza atmışlardı.Bu sezonun ilk yarısında kötü giden en azından iyi gitmeyen Real Madrid,Ramos'un gelişiyle ciddi ciddi toparlanıp 17 maçlık güzel bir seriye imza atmış ve bu maça moral seviyesi yüksek çıkmıştı.Barcelona ise belki tarihinin en iyi performansını sergilediği bu sezonda çıkıp oyununu oynadı ve 4-1'lik maçın rövanşını aldı.Aldıkları bu farklı galibiyet şüphesiz ki tarihe geçti ancak hezimet konusunda Real Madrid'in 11-1,6-1,4-0,5-0 gibi skorları mevcut isteyenler bakabilir. Maçı böyle özetleyebilirim,sadece farklı skor olarak tarihe geçen bir maç.Ancak bir de şu yönden bakarsak Real Madrid bu sezon buraya kadar ısrarla getirdiği şampiyonluk şansını oldukça düşürmüş oldu.Şu an 7 puan var.Ne 7 puanlar inmişti ama şüphesiz ki maçın getirdiği moral bozukluğu takibi kestirebilir. Oyuna geçersek,ilk 30 dakika Real Madrid için fena değildi güzel bir de başlangıç yaptı ama Barcelona oyunu 1-0'dan 2-1'e taşıyınca hem fiziksel hem beyinsel olarak maçı Barcelona'ya verdi bizimkiler.Gago,Heinze,Metzelder gibi adamlar bu maçın kaybedilmesine en büyük etkenler oldu,hiç biride oyundan çıkmadı o ayrı bir tartışma konusu. Desteği kesmek yok,sonuna kadar Real Madrid!!REAL MADRİD: Casillas; Sergio Ramos (Van der Vaart, m.71), Cannavaro, Metzelder, Heinze; Lass, Gago, Marcelo (Huntelaar, m.59), Robben (Javi García, m.78); Higuaín y Raúl.

Barcelona
: Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Touré (Busquets, m.84), Xavi, Iniesta (Busquets, m.84); Messi, Henry (Keita, m.60) y Etoo.

Goles
: 1-0, m.14: Higuaín. 1-1, m.17: Henry. 1-2, m.20: Puyol. 1-3, m.35: Messi. 2-3 m.55: Sergio Ramos. 2-4, m.58: Henry. 2-5, m.75: Messi. 2-6, m.83: Piqué.

1 yorum:

Alfredo dedi ki...

gerçektende Barcelona için "sadece bir maç"tı.A takım B takım farketmediği için onlara...Neyse Chelsea engelinide bi aşsınlarda o zaman uzun uzun konuşuruz bunları :D