Perşembe, Haziran 11

Brezilya Farklı

Brezilya 2-1 Paraguay
Bu Brezilya önceki Dünya Kupalarına katılırken genelde son maçlara bırakır kaderini ama adını yazdırırdı 1 numaralı kupaya.Bu sefer daha rahatlar.Dün Paraguay'ı da yenerek kendilerine 2 hafta yenilme lüksü tanımış oldular.Aslında çok kritik bir maçtı,yenilmeleri halinde Paraguay lider,Şili ikinci,kendileride Arjantin'in 2 puan üstünde 3.sırada bulunacaklardı.Bir nevi Paraguay'ın şuanki konumu.
Dünya Kupalarında Brezilya,Avrupa Şampiyonlarında İtalya derim.Türkiye demeye gerek yok zaten damarımızda akan kan! Neyse konumuza gelelim.Brezilya'nın yenilme lüksü derken fikstüre baktığımızda Arjantin-Brezilya maçını görüyoruz Eylül ayında.Harika bir maç olacaktır,stres kat sayısı yüksek.Brezilya büyük bir avantaj yakalamak,Arjantin'de riske girmemek için yenmek isteyecektir.Beraberlik Brezilya'ya yarar ama yenip ezeli rakiplerini ateşe atmakta isteyeceklerdir.Ne kadar Brezilya dediysemde yukarıda,Arjantin'i sevmemek için bir neden göremem yıllardır.İkisinide Dünya Kupasında görmek istiyorum.

1 yorum:

Gaizka Mendieta dedi ki...

Brezilya çok rahat çıkıyo maçlara..Üzerlerinde o kadar baskı olmadığı için şov yapıyorlar haliyle..Kötü oynasalar bile yeniyorlar(uruguay maçı örneğin)