Çarşamba, Eylül 23

Villarreal 0-2 Real Madrid

Gelelim sezonun ilk Real Madrid yorumuna. Uçuk ama fena olmayan transferler,yeni umutlar... Bu sezon,takip edilen tüm liglerde olduğu gibi İspanya'da da bazı şeyler geçen sezona oranla daha farklı ve daha güzel. Transfer dedik üstüne fazla kelam etmeden,Cristiano hakkında tekrar yazayım. Her fırsatta bu şahsiyeti sevmediği hatta nefret ettiğimi belirtiyorum ve devam edeceğim. Ancak sevmediğim adamların gönül verdiğim takımların formalarını giymesi,el kol bağlıyor haliyle. Fenerbahçe üzerinden örnekleyecek olursam Emre en büyük örnek. Zerre sevmem kendini ama Fenerbahçe'nin lisanslı oyuncusudur ve sahada Fenerbahçe formasını ıslatan birini korumak zorundayım. Hakeza aynı durum Cristiano için de geçerli.Fazla söze gerek yok. Cristiano geldiğinden beri atıyor,attırıyor o ayrı.

Malesef yayın hakları bilmem ne derken Real Madrid maçı da izleyemedim daha.NTV bu akşam maçı yayınladı onu da belirtelim.İzleyemediğimden dolayı takım hakkında sağlıklı bir yorum da yapamayacağım.Geçen sene olduğu gibi Madridista maçlarını seriye bağlamak lazım daha güzel yorumlar adına.
Tekrar maça geçersek,ilk gol ilk dakikada Cristiano ile geliyor,birde 72'de Kaka'nın penaltısı var.

Ligimizde ortaya çıkan ilk 6 haftada 6 galibiyet durumunun benzeri La Liga'da da söz konusu.Fenerbahçe ve Galatasaray'da olduğu gibi,Real Madrid-Barcelona'da ilk 4 haftada 4 galibiyet aldılar.Real Madrid 13 gol atıp 2 gol yerken,Barcelona 14 maçta 3 gol buldu.Mükemmel bir sezon olacak gibi...

Geride kalan maçlar
Real Madrid 3-2 Deportivo
Espanyol 0-3 Real Madrid
Real Madrid 5-0 Xerez
Villarreal 0-2 Real Madrid
el clasico 12.Hafta Nou Camp'ta...Villarreal: Diego López; Angel, Gonzalo, Godín, Capdevila; Eguren, Bruno; Cazorla (Pereira, m. 77), Cani (Marcano, m. 77); Rossi (Pires, m.66) y Nilmar.

Real Madrid: Casillas; Lass, Albiol, Sergio Ramos, Marcelo; Granero, Gago, Guti (Diarra, m. 81), Kaká (Van der Vaart, m. 75); Cristiano Ronaldo e Higuain (Raúl, m. 65).

Goles: 0-1, m. 2: Cristiano Ronaldo. 0-2, m.73: Kaká, de penalti.

Hiç yorum yok: