Pazartesi, Ekim 5

45 Metrelik Kafa! (3-2)

Bayrağı altında uyuyup,bazılarının olmaz dediği sevgiyi yaklaşık 4 senedir büyütüyor,yolda giderken,otobüs beklerken,ders çalışırken,evde otururken,... olmadık anlarda (size manyakça gelsede) durduk yere tezahüratlarını marşlarını söylüyorum(içimden gelerek). Arjantin nere Türkiye neresi diyenlere inat. Formasıyla okulda dolaşınca garipseyen bakışlar... Seviyoruz işte var mı diyeceğiniz. Özledim blogda da Boca adını anmayı...
Bu sezon biraz sıkıntılı olacak. Neden derseniz;Maçlar bildiğim kadarıyla NTVSpor'da değil,Digiturk'te ama reklamı yapılmıyor. Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. Sitesinde dolaşarak,özetleri izleyerek ihya olamıyorum açıkçası. Kısacası maçlarını izleyememek büyük kayıp.

Bu haftaya(7) kadar şöyle bir değerlendirecek olursak 3 haftadır yeniliyor ve ligin başından beri tek galibiyetle gidiyordu Boca. Yeni teknik direktörle sıkıntılı bir başlangıç diyebiliriz. Bu hafta Boca yine yeniliyor derken,dizginler ele alındı ve Palermo'nun da belki biraz şansınında yardımı Boca'ya galibiyeti getirdi. Tabloda üst sıralara tırmanmak adına: Dale Boca!

BOCA: Josué Ayala; Santiago Villafañe, Alan Pérez, David Achucarro, Juan Sánchez Miño; Exequiel Benavídez (Sebastián Rossi), Sebastián Vidal, Sebastián Battaglia Jr.(Nicolás Colazo); Gonzalo Cabrera; Lucas Pratto y Jonathan Philippe (Gabriel Rodríguez). DT: Abel Alves.
Suplentes:
Maximiliano Scapparoni, Enzo Ruiz, Gastón Rossi, Nicolás Colazo y Gabriel Rodríguez.

Vélez: Barovero; Olivera, Tobbio, Torsiglieri, Bittolo (Desabato); Cantero, Coronel, Torres; Robles (Lencina); Piris y Conti (Guzmán). DT: Omar Asad.Suplentes: Aguerre, Lencina, Desabato, Timpanaro y Guzmán.

Palermo'dan Sevgilerle (45 Metrelik Kafa)...

3 yorum:

Beercholic dedi ki...

maçlar ntvspor'da yayınlanıyor ama belli bir standart yok galiba.. bir hafta verip, bir hafta vermiyorlar ve italya, ispanya liglerinden sonra arjantin ligi'ne de uydu da şifre koydular..

cagliari42 dedi ki...

ntvspor'un arjantin ligine yaklaşımı gerçekten skandal. yayın haklarını başka bir kanala devretseler herkes için daha hayırlı olur. ispanya ligi ve rıdvan-güntekin ikilisi yüzünden arjantin'e sıra gelmiyor. çoğu maç güme gidiyor. özetleri bile adam gibi göstermiyorlar. defalarca şikayet ettim, mail attım ama kimse sallamadı. ben maçları hotbird uydusundaki şifreli al jazeera sport kanallarından takip ediyorum. ayrıca salı günleri rojadirecta.com forumunda tüm maçların linkleri yayınlanıyor. her maç 700 mb civarı. izleyemediklerimi de oradan indiriyorum.

B. dedi ki...

Kesinlikle hakkını vermiyorlar. Geçen sezon yayın haklarını ilk aldıklarında,ligin ilk yarısında fazla sıkıntı olmadı ama bir süre sonra göstermemeye yada hafta aşırı göstermeye,maç seçmeye başladılar.

Bu sezon rast gelmeyince almadılar diye düşündüm.

Zaten bir kanal o kadar ligi nasıl kontrol edebilir ki?
hadi Arjantin geç saatte desek bile yayın haklarını aldıkları liglerin saatleri sıklıkla çakışıp önemli bazı maçlar güme gitmekte

son örnek:Sevilla-Real Madrid maçını 45 dakika geriden bant yayını izlemek zorunda mıyız?

Kimi zaman canlı denilen maçlar,yarı geriden bant yayını. son maçta olduğu gibi birinin ikinci yarısı oynanırken canlı diye daha ilk yarısı veriliyor.

bu gibi bir çok şey