Pazartesi, Ekim 26

Sporting 0-0 Real Madrid

Sıkıntılı bir hafta daha geçirdik Real Madrid adına. Takım aslında fena oynamıyor ama üstlerinde bir şanssızlık var,sonuca gidemiyorlar. Gerek sakatlıklar gerekse şanssız pozisyonlar olsun,galibiyeti engelliyor ve seri galibiyetler bir türlü alınamıyor. Hakemin 2.yarıda Raul'un buz gibi bir golünü yediğini de belirtmeden geçmeyeyim.
Geçen sezon 11 gol birden atılmıştı Sporting'e. Real Madrid mi beceriksizleşti yoksa Sporting mi bir sezonda kendine geldi?! diye sormak gerek...
Her puan kaybı sonrasında Cristiano dersek yandık. Cristiano'ya bu kadar bağlanılmamalı. Roma'dan farkı kalmaz Real Madrid'in Totti'siz Roma'yı düşünecek olursak.
Kaka,Drenthe ve Raul'un çabaları yetmedi diyerekten kısaca sonlandıralım; Eksikleri olan Real Madrid'e ezdirtmedi kendisini Gijon.
Sporting: Juan Pablo, Lora, Botía, Gregory, Canella, Michel, Rivera, Luis Morán (Iván Hernández m 80), De las Cuevas (Carmelo m 74), Diego Castro y Barral (Bilic m 62).

Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Garay (Albiol m 65), Marcelo, Diarra, Xavi Alonso (Van de Vaart m 76), Drenthe (Guti m 57), Kaká, Granero y Raúl.

Hiç yorum yok: