Pazartesi, Ekim 19

Totti Yoksa... (2-1)

Maçın ilk yarısında bu sezon aldığı kötü eleştirileri sonuna kadar hakeden bir takım vardı Milan adına konuşacak olursak. Milan kötü olup Roma tam tersine pozisyon üreten üst üste tehlikeli ataklar yapan bir görüntü çizmeye başlayınca,Roma'nın sadece 3.dakikada attığı golle maç boyunca yetineceğini kimse sanmıyordu. Menez ve De Rossi etkiliydi. Vucinic bir kaç fırsattan yararlanamadı. İkinci yarı ise ilk yarıya oranla daha dirençli ve etkin bir Milan vardı sahada. Saçma bir penaltıdan gelen ilk golle birlikte sıkıntıyı da üzerlerinden atarak kötü performanslarını birazda olsun düzeltmeye başladılar. 67.dakika'da Pato Milan'a galibiyet golünü getirdi. Roma ise ikinci yarıda olan biteni sadece seyretti. Ah Totti vah Totti nerelerdesin sen?!
MARCATORI: Menez (R) al 3′ p.t.; Ronaldinho (M) all’11′ su rigore, Pato (M) al 22′ s.t.

MILAN (4-4-2): Dida; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Abate (Inzaghi dal 1′ s.t.), Pirlo, Ambrosini, Seedorf; Pato, Ronaldinho (Flamini dal 39′ s.t.). (Roma, Jankulovski, Favalli, Antonini, Huntelaar). All.: Leonardo.

ROMA (4-4-2): Doni; Cassetti, Mexes, Burdisso, Riise; Taddei (Guberti dal 26′ s.t.), De Rossi, Pizarro, Perrotta; Menez (Baptista dal 30′ s.t. ), Vucinic (Okaka dal 26′ s.t.). (Lobont, Andreolli, Faty, Brighi). All. : Ranieri

ARBITRO: Rosetti di Torino.

Hiç yorum yok: