Pazar, Aralık 27

Trabzonspor & Altay

Fenerbahçe 3-0 Altay

Tamamıyla yedek ağırlıklı olmasa da fazla şans bulamayan isimlerin de içinde bulunduğu bir kadroyla çıkıldı sahaya. Bizi kupalardan eden maçlar derbi maçlar değil,küçük maçlardır büyük bir oranda. Söylemek istediğim küçük(hedefleri olan) takımlarla yaptığımız maçları yıllardır fazla önemsemeyiz,nedenini anlayabilmek mümkün değil! Neyse ki nasıl olsa yeneriz düşüncesi hakim değildi bu maçta ve Türkiye Kupasına iyi bir giriş yaptık.
Özer Hurmacı parlamaya devam ediyor. Daum kafasını vuruyordur duvarlara. Semih'te iyice köreldi,Daum ve Aragones'e giydirilesi...

Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe

Trabzon deplasmanı öncesi çevremdeki Trabzonsporlu arkadaşlar kendilerince bizi korkutmaya çalışır, yok 5 çekecez,yok 8 atacağızzz şeklinde konuşur ama her seferinde aynı hüsrana uğrarlar. Yine öyle oldu. Trabzonspor'a destek yerine sürekli Fenerbahçe'ye küfür eden Trabzonspor taraftarı,canlı yayın yönetmeni ve hakeme en güzel cevap Güiza'nın 3 puanı getiren tek golüyle geldi.
Kimse kimseyi kandırmasın! Maçta iyi olan ve hakeden taraf Fenerbahçe'ydi. 8.dakikada Trabzonspor'un bir pozisyonu ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Ancak,açık olarak ofsayt değildi kabul ediyorum. O gol olsa Fenerbahçe 2 tane atar yine yenerdi Trabzonu. Madem 8.dakikada golünüz verilmedi geri kalan 82 dakika neredeydiniz?! Akıl var mantık var. Sonuç olarak,ilk yarı için son sözü Fenerbahçe söylemiş oldu. Devreyi lider kapatamıyorduk bir kaç yıldır. Önemli olan sezon sonunda da bu başarıyı sağlayabilmek. Maçın en iyisi Özer'di. Böyle devam et Özer!

Unutmadan, Trabzon'dan dönerken trafik kazası geçirerek yaşamlarını yitiren üçü Trabzonsporlu,biri Fenerbahçeli 4 arkadaşa Allah'tan rahmet,yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.

Hiç yorum yok: