Pazar, Ocak 24

Fenerbahçe 3-1 Denizlispor

Saha öyle bir haldeydi ki! Bırakın Fenerbahçe ismine yakışmamasını,amatör küme maçlarında bile kabul edilemeyecek bir durumdaydı. Futbol oynamayı engelliyor sonuçta. Saha ile ilgili başka bir yazı yazdım taslakta duruyor,yayınlayacağım.
Bu şartlarda futbol oynamak,karşı kaleye gitmek zordu. Alex'siz Özer'siz daha bir zor olsa bile karşı kaleye gitmekte fazla sıkıntı çekmedik Santos,Cristian,çok azda Emre gibi isimlerle... Ama Denizlispor'da kaleci Özden faktörü vardı. Özden'in performansı bir yana bir de bizimkilerde şanssızlık mıdır bilinmez yine bir atamama vaziyeti oluşmuştu. Santos'un o vuruşu olmasa belki şuan golsüz eşitlikle sona eren bir maçı yazıyor olacaktım. Santos sol bek'e geçtikten sonra harikalar yaratmaya devam ediyor(vuralım tahtaya),o harika vuruşuyla kilidi açtı. Ardından,Eskişehirspor'dan sorunlu bir şekilde ayrılan Youla,yetenek-bal karışımı bir pozisyonda golü bulurken dakikalar 82'yi gösteriyordu. Fenerbahçe'nin elindeydi her şey. Maça fazla asılmadığı sürece maç böyle biter,hatta 2-1 mağlup bile olunabilirdi. Ancak,ikinci yarı oyuna giren(54') Özer başroldeydi. Tekrar Fenerbahçe için ne kadar önemli bir isim olduğunu gösterdi. Sadece gol değil,o mücadelesi her şeye yeterdi. Helal olsun diyelim. Hakeza,o mücadele anlarında Özer'i yalnız bırakmayan Dos Santos,Semih,Gökhan Ünal ve Güiza gibi isimlere de... 86'da Özer attı,90'da Güiza rahatlattı. Sezon sonu kötü hatırlanmayacak maçlardan biri. Heyecanı özlemişiz...
Denizliii kümeyeee demeyi de ihmal etmiyoruz tabii ki...
Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Bünyamin Gezer , Cem Satman , Gökhan Memişoğlu
FENERBAHÇE: Volkan Demirel , Bekir (Gökhan Ünal dk. 76 ), Lugano , Bilica , Dos Santos , Mehmet Topuz , Cristian , Emre , Vederson (Özer dk. 54 ), Semih (Deniz dk. 88 ), Güiza
Denizlispor: Özden , Ahmet Cebe , Bajic , Burak , Çağlar , Braga (Youla dk. 80 ), Güray , Berberovic , Roberts (Okan Koç dk. 58 ), Engin , Angelov (Fatih Yiğen dk. 73 )
Goller: Dos Santos (dk. 77), Özer (dk. 86), Güiza (dk. 90) (Fenerbahçe), Youla (dk. 82) (Denizlispor)
Sarı Kartlar: Bajic, Ahmet Cebe, Braga, Berberovic, Özden (Denizlispor), Lugano, Emre, Dos Santos, Cristian, Özer (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok: