Pazartesi, Şubat 1

Deportivo 1-3 Real Madrid

1991 yılından beri kazanamıyorduk Riazor'da. Şeytanın bacağı geçte olsa kırıldı. O gün Hierro,Michel ve Butragueno ile 3-0, bugün ise Granero ve Benzema(2) ile 3-1 kazandık. 5 puanlık farkın açılmaması iyi oldu,son haftalar sıkıntılı olacak işi şimdiden sıkı tutmak lazım.
Cezalı ve sakatlardan dolayı,genelde ilk 11'de fazla şans bulamayan isimler sahadaydı. Onlardan biri olan Guti,ilk yarıda varlık gösteremedi ama ikinci yarıda biraz daha etkindi ve attırdığı golle de ismini tekrar hatırlattı. Benzema verilen şansı kötü değerlendirmezken,büyük kaptan Raul'un etkisiz kaldığı sayılı maçtan biriydi. Arbeloa önceki maçlarına oranla biraz daha hazır gözüktü.
Önümüzdeki hafta Barselona'dan bir konuk var; Espanyol.

Deportivo demişken; Maç boyu gözlerim Türk bayrağı aradı. Umudu kestim,eski heyecanları kalmadı mı acaba diye üzülürken,golden sonra "Riazor Blues" grubu çokta büyük olmasa da bir Türk bayrağı açtı. Cidden hoş bir şey.
Hatırlatmak gerekirse;
Dışarıdaki Türkler #Riazor Blues 'los Turcos'

Deportivo: Aranzubia; Laure, Colotto, Lopo, Manuel Pablo; Juca (Bodipo; min.86), Antonio Tomás; Juan Rodríguez, Valerón (Iván Pérez; min.55), Pablo Alvarez (Riki; min.75); y Adrián.

Real Madrid:
Casillas; Sergio Ramos, Arbeloa, Albiol, Marcelo; Xavi Alonso; Granero, Kaká, Guti; Raúl (Drenthe; min.79) y Benzema.

Goles:
0-1; min.13, Granero. 0-2; min.40, Benzema. 1-2; min.87, Riki, de penalti. 1-3; min.91, Benzema.

1 yorum:

Holigan Yazar dedi ki...

depor'un yenilmesine üzüldümç gerçekten süper taraftarları var. zamanında çok merak etmiştim ve taraftar forumlarına üye olmuştum. türk olduğumu öğrenenler dostça mesajlar attılar. bizden fazla türk milliyetçisi diyebilirim xD