Salı, Şubat 23

Fenerbahçe 2-3 Bursaspor

Nasıl başlasam bilemiyorum açıkçası. Formayı terletin canımızı yiyin diyoruz,iyi oynuyorlar ama bir kaç kötü performans,iyi giden maçları 5 dakikada kötüye çevirebiliyor. Herkes işini iyi yapsa bile bir aksilik çıkıyor. Bir eksiklik var bu takımda ne olduğunu çıkartabilmiş değilim. Gol eksik derseniz golü de atıyoruz ama bu sefer defans çatlıyor ve golü yiyoruz. Detaya girmek inanın içimden gelmiyor. Takım iyi oynar puanları götürür,keyiften dört köşe yazarız. Takım berbattır,puanlar kaybedilir; Sorumluları eleştiririz,rahatlarız. Başka bir ihtimal takım iyi mücadele etmiştir ama puan kaybetmiştir. Destek çıkarız formalarını ıslattıkları için teşekkür ederiz,pankart açarız. Şu son maçlara ne demeli?! Hem iyi oynanılıyor tam havaya giriliyor ama bir şey oluyor her şey tepetaklak! Ne yapacağımızı şaşırdık. Eleştirsen Daum'dan Vederson'dan ve belki biraz Bilica'dan başka kimi eleştireceksin. Yerlere göklere çıkartsan Alex'ten başka kimi çıkartacaksın. İnanın yorulduk! Gol için heveslenip koltuğun tepesinde asılı kalmaktan,tam yeniyoruz derken geri çekilen takımın göz göre göre yenilmesini seyretmekten yorulduk. Daum'un akılsız hareketlerini eleştirmekten yorulduk! 
Maçı özetleyeyim. Farka gidecek bir takım(ciddi anlamda 6-7'ye gidebilirdik),daha sakatlığı geçmeden oynatılan oyuncuların didinişi ve haliyle tekrar sakatlanışları. 2.golden sonra daha 20.dakikada geriye çekilen bir Fenerbahçe. Göz göre göre yenilen 3 gol ve son derece kritik bir haftada kaybedilen 3 puan; Yazık!
Faturayı Güiza'ya kesmiyorum,kesemeyiz de! 3'ü atsa ne olacak 4'ü atsa ne olacak?! Takımı geriye çeken bir kenar yönetimin olduğu sürece 4-0'dan 5-4'te yenilmeye mahkumsun! Bıktırdın bee Daum!
Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Alper Ulusoy
FENERBAHÇE: Volkan Demirel,Gökhan Gönül(Dk. 88 Gökhan Ünal), Deniz,Bilica, Andre Santos,Özer(Dk. 34 Önder),Emre, Cristian, Vederson, Alex, Güiza(Dk. 70 Semih)
Bursaspor: Ivankov,Ali,Ömer Erdoğan,İbrahim,Yenal(Dk. 46 Mustafa),Volkan,Hüseyin,Ivan(Dk. 80 Bekir Ozan),Ozan İpek,Batalla(Dk. 73 Iglesias),Turgay
Goller: dk. 5 Alex, dk. 21 Andre Santos (Fenerbahçe), dk. 26 Batalla, dk. 85 ve dk. 90+1 Ozan İpek (Bursaspor)
Sarı kartlar: dk. 47 Alex (Fenerbahçe), dk. 73 Mustafa (Bursaspor)

Hiç yorum yok: