Salı, Şubat 23

Real Madrid 6-2 Villarreal

Cristiano'nun güzel golüyle öne geçen Real Madrid,maç boyunca üstünlüğü elinden bırakmadı. Belirli aralıklarla rakip kalede etkili olmaya çalışan Villarreal'in attığı iki gol,farkı bire indiren goller olma niteliği taşımaktaydı ama bu durum,farkı çabuk açabilen ve gol bulmakta fazla sıkıntı çekmeyen Real Madrid'i zora  sokmadı.
Cristiano için ayrı bir parantez açacak olursam; Doğal felaket yaşayan Madeira'yı anmasından attığı -attırdığı gole ve sergilediği performansa kadar neredeyse ilk defa aldığı parayı hakeder bir görüntüsü vardı. Şahsım adına bu övgüyü yapacağımı pek düşünmezdim. Bir gol,bir çalım atar iki maç yatar görüşüne sahiptim onun için ki zaten öyleydi vaziyet. Ama bu maçta beğendiğimi tekrar söylemeliyim.
Bir de Marcelo için ayrı parantez açayım. Vederson'a ne diyorsam Marcelo'da o benim için. Oynadıkları takımlara yakışmayan iki isim. Bir de uzayan sözleşmesi var ki,ömür törpüsü...
Kaka her zamanki rutin performansını sergiledi ve üstüne düşeni yaptı. Higuain'de eski günlerini aratmadı.
Villarreal,Cazorla'nın yokluğunu hissediyor gibi gözükse bile aslında geçen senelerin ruhunu arıyor. 
Şu maça üst yerine 7+ gol oynasaymışım.... Neyse sağlık olsun önemli olan 3 puan tabii ki ve haftalar geçerken hata yapmamak gerek. Önümüzdeki hafta Tenerife deplasmanına...
Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Raúl Albiol, Marcelo; Lass (Mahamadou Diarra, m.85), Xabi Alonso, Granero (Van der Vaart, m.76); Kaká (Raúl, m.81), Cristiano Ronaldo e Higuaín.

Villarreal: Diego López; Javi Venta, Marcano (Pires, m.56), Musacchio, Capdevila; Bruno, Senna, Matilla, Fuster (Ángel, m.82); Marco Ruben y Nilmar (Llorente, m.82).

Goles: 1-0, m.18: Cristiano Ronaldo. 2-0, m.20: Kaká de penalti. 2-1, m.30: Senna. 3-1, m.54: Higuaín. 3-2, m.66: Nilmar. 4-2, m.70: Higuaín. 5-2, m. 78: Kaká. 6-2, m.87: Xabi Alonso de penalti.

Árbitro: Muñiz Fernández

Hiç yorum yok: