Cuma, Mart 26

Getafe 2-4 Real Madrid

Puan kaybedebiliriz diye düşünürken daha 23.dakikada 3-0 olunca,işe nasıl adapte olduklarının farkına bir kez daha varmış oldum. Cristiano'nun güzel golüyle açıldı gol perdesi. Real Madrid,özellikle ilk yarıda klasik oyununu sergilerken Higuain'de kendi klasına yakışır 2 golle takımını ilk yarı bitmeden rahatlattı. Real Madrid adına maçın gol adına son noktasını koyan yine güzel bir golle Cristiano oldu. 4-0 olduktan tam 1 dakika sonra Casillas ceza sahası dışında topu uzaklaştırmak üzereyken yapılan hareketle yerde kalarak topu kaybetti,hakem düdüğünü çalmadı ve Getafe rahat bir golle farkı 3'e indirdi. Müdahele topa ama Casillas'a da ciddi bir fiziksel müdahele vardı. İkinci yarı ilk yarıya oranla daha sakin geçti. Getafe bitime 10 dakika kala farkı 2'ye indirse de Real Madrid haftayı kayıpsız atlattı. Haftasonu Atletico,Santiago Bernabeu'ya geliyor.

Getafe: Ustari; Cortés, Rafa, Mario, Mané; Casquero (Albín, m. 77), Boateng; Pedro León, Parejo (Celestini, m. 46), Gavilán (Manu del Moral, m.46); y Miku.

Real Madrid: Iker Casillas; Sergio Ramos, Raúl Albiol, Garay, Arbeloa; Gago, Xabi Alonso (Mosquera, m. 88) Granero; Van der Vaart (Raúl, m. 66); Cristiano Ronaldo e Higuaín (Guti, m. 80).

Goles: 0-1, m. 13: Cristiano Ronaldo. 0-2, m. 20: Higuaín. 0-3, m. 23: Higuaín. 0-4, m. 37: Cristiano Ronaldo. 1-4, m. 38: Parejo. 2-4, m. 79: Pedro León

2 yorum:

1907 aşkı dedi ki...

güzel maçtı ronaldonun golü zaten tartışılmaz

1907 aşkı dedi ki...

Haklısın kardeş yakında bunlar da olur