Perşembe, Nisan 22

Real Madrid 2-0 Valencia

El Clasico'nun ardından Barcelona'yı şampiyon ilan edenler tam bir hafta sonra yanılgıya düştüklerini anladılar. Açık konuşayım ben derbi sonrası oynanacak maçlar konusunda biraz tereddütteydim ama önce hafta içi Almeria deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönülmesi ve ardından içeride Valencia'ya da puan kaptırılmamasıyla birlikte şampiyonluğun artık son haftaya kalacağını düşünüyorum.

Barcelona'nın bir gün önce berabere kalmış olması şüphesiz daha çok motive etmiş bizimkileri ama sadece o değil,Barcelona o maçı kazanmış bile olsa yine aynı istekle oynayacak gibi bir izlenim bırakıyor Real. Barcelona karşısında niye kendi oyunlarını oynamadılar onu anlayabilmiş değilim halen. Cristiano ve Higuain bu maçta attıkları gollerle gol sayılarını 20 ve 25'e çıkardılar. Cristiano'nun şu maçlarda attığı goller ciddi anlamda sinirimi bozuyor. Esas maçlarda neredesin be kardeşim?!
2 – Real Madrid. Casillas; Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo; Gago (Lass 68’), Xabi, Guti, Van der Vaart (Granero 79’); Ronaldo e Higuaín (Benzema 80’).
0 – Valencia. César; Bruno, Maduro, Alexis, Jordi Alba; Albelda (Baraja 70’), Ever, Pablo H (Joaquín 46’), Mata (Vicente 60’); Silva y Villa.
Goles. 1-0, Higuaín (24’); 2-0, Ronaldo (78’).

Hiç yorum yok: