Pazar, Mayıs 16

Biz Kötü Günde de Fenerbahçe,Siz İyi Günde Kırmızı,Siyah,Bordo,Yeşil

Geliyor tüm küfürler içimizden bazılarına ama görünce o amblemi değişiyor her şey. Vazgeçemiyorum ulan senden nedendir bilmem, 2.kez kaçmış son anda şampiyonluk,başkası olsa bırakır,ben bırakamıyorum,biz bırakamıyoruz.
Nedir bu Fenerbahçe aşkı? Bilen var mı?

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ezilmenin aski olmasin, o'na da mazoşizm deniyor haberin olsun

B. dedi ki...

Ezilmek mi? :D
şampiyonluk kaçırmakla,kupa alamamakla mı tartıyorsunuz ezik olmayı yada olmamayı,taraftar olmayı olmamayı,yazık cidden :)

muhtemelen Bursa taraftarı bile değilsiniz ve dün yada ne zaman olursa,sizin takımınızdan başka bir takımın (Bursa,Beşiktaş kim olursa) şampiyon olmasına sevinmişsinizdir,eziklik budur bence.

elin şeyiyle malum geceye girecek olan biz değiliz kısacası ;)

isminizi de yazıp söylediğinizin arkasında durduğunuzu gösterseydiniz keşke...

Adsiz dedi ki...

pardon ezilmegi aştınız, siz yeni bir boyuta geçtiniz, yerin dibine girdiniz gerçekten, maçlar bittiginde "beter olun" demistim, bu kadarini beklemiyordum açikçasi, birde saha kapama cezasi sahane olur gerçekten :)
volkan, emre, lugano, bilica, selçuk bütün sezon biçtiklerini topluyorlar, o kadar basit, sizde bu ahlaksiz insan kopyalarini sevdiginiz için bu EZIKLIK durumuna düsüyorsunuz, kazandiginiza yürekten inanmak ve sonuçta kaybettiginizi anlamak, iste eziklik budur

B. dedi ki...

Evet çok farklı boyuttayız,çok farklı boyutlardayız
siz renkdaşlarınızla bile farklı boyutlardasınız
zeka ve tartışma seviyesi biraz daha yüksek bir yorumcu dilerdim karşımda.

Kazanmaya yürekten inanmak,dünyanın neresinde eziklik olmuştur onu anlayamadım.
Önce bunu aynı takımın mensubu olduğunuz arkadaşlarınıza yada büyüklerinize sorunuz bakalım nasıl bir cevap verecekler. Bakın Fenerbahçeli biri değil sizin tuttuğunuz takıma destek veren birine sorunuz diyorum.

Kazanmaya her maç yürekten inanmak taraftarlığın gereğidir,yenilince de ezik olunmaz,daha öğreneceğiniz çok şey olmalı...

Adsız dedi ki...

oturduğum ufacık ilçede ezikliğin ne olduğunu maçtan sonra gördüm. bjklisi gslisi toplanıp bursa için konvoy yaptılar,şampiyonluk turu attılar. samimi söylüyorum bütün üzüntüm dağıldı, bayrağımı astım balkona keyifle seyrettim. çok garip bir de bize ezik diyorlar.

murat dedi ki...

şampiyon olamadık diye ya da daha kötüsü son maçta kaçırdık diye kimse tuttuğu takımı bırakmaz..laf olsun diye takım tutanları kastetmiyorum..bi anormallik yok yani sizde, olması gereken bu..övünülecek bişey de değil bence..

B. dedi ki...

kesinlikle,benim anlatmaya çalıştığımda bu zaten
Fenerbahçelilerin geneli benimle aynı düşünceye sahip.

ne bir şampiyonlukla en büyük olunur ne bir yenilgiyle ezik...