Salı, Eylül 14

Real Madrid'in Transferleri ve Gidişat

Angel di Maria (Benfica) 25M €
Her menajerlikte Real Madrid yada Roma'ya alıp durduğum bir isimdir Di Maria. Aynı zamanda takipte ederim kendisini. Sürati ve tekniğiyle çok sağlam bir sol açıktır. 2007 ve 2008'de Rosario Central'deki performansıyla Benfica'nın dikkatini çeken ve 3 başarılı sezon daha geçiren genç oyuncu (1988) bu sezon şansını Real Madrid'te deneyecek. Di Maria'nın Beijing 2008 performansı da halen akıllarda...
 Mesut Özil (Werder Bremen) 15M €
Schalke ve Werder Bremen'den sonra Los Galacticos forması giyecek. Mesut'u çok takip edemediğimi belirteyim ama izlediğim kadarıyla günümüz futboluna uygun bir tarzı var. Bilindiği üzere Dünya Futboluna Yön Vermesi Beklenen 50 Oyuncu'dan da biri kendisi. Hocasının deyimiyle de tam bir asosyalmiş arkadaş. Başarılar diyelim.
 Sami Khedira (Stuttgart) 12M €
Tunuslu bir baba ve Alman bir anne'nin çocuğu olan Khedira,defans'tan çok ofansif orta saha özelliği taşıyor. Gizli golcü de olabiliyor zaman zaman. Çok yönlü bir oyuncu gibi gözüküp çoğu zaman beğeni de toplasa kendisini daha çok geliştirmesi gerek. Dikiş tutmayabilir. 
 Pedro Leon (Getafe) 10M €
Granero gibi o da Getafe'den geldi. İsmini çok fazla duyuramayan bir sağ açık. Parlamaya aday diyebiliriz ama diğer transferler(Carvalho hariç) gibi dikişinin tutması gerek.
Ricardo Carvalho (Chelsea) 8M €
Yerinin adamı ve tam Real Madrid'e göre bir transfer görüşündeyim. Yaşlı olabilir ama tecrübesi ve Mourinho ile olan uyumu takıma büyük katkı sağlayacaktır. Geçtiğimiz hafta bir de golü var.
Sergio Canales (R.Santander) 5M €
1991 doğumlu genç orta saha Santander'den geldi. Zaman zaman gol yollarında kendisini gösterebilen,aynı zamanda süratiyle birlikte bileklerine de hakim Canales'in geleceği parlak diyebiliriz.


Real Madrid,2 haftası geride kalan La Liga'da 1 galibiyet 1 beraberlikle 5.sırada. İlk hafta zorlu Mallorca deplasmanından golsüz eşitlikle dönen Real,geçtiğimiz hafta Carvalho'nun attığı tek golle Osasuna'yı devirdi. Önümüzdeki hafta Sociedad deplasmanı var.

Hiç yorum yok: