Pazar, Eylül 12

AS Roma'nın Transferleri ve Gidişat

Marco Borriello (Milan) - Kiralık
Son 2 sezonda Genoa ve Milan'la sergilediği iyi performanslarla istenileni vermeye başlayan Borriello'nun Roma'da da başarılı olması en büyük arzumuz. Severiz kendisini...
Nicolas Burdisso (Inter)
Oynadığı takımlarda (Boca,Inter,Roma) genel olarak istikrarlı bir performans gösteren Nicolas Burdisso geçtiğimiz sezon Inter'den kiralanmıştı. Bu sezon ise bonservisiyle birlikte 8 milyon Euro'ya satın alındı.
Guillermo Burdisso (R.Central) Kiralık (Nicolas Burdisso'nun kardeşi)
Abisinin aksine Boca yerine River'ı tercih eden (fakat hiç formasını giymeyen) Guillermo 1988 doğumlu. Düzenli olarak forma giymeye geçen sezon Rosario'da başladı. Bu sezon şansını abisiyle birlikte Roma'da deneyecek. Roma onu alırken yine kiralama yoluna gitti. Beğenirsem alırım politikası uygulayacaktır.
Paolo Castellini (Parma) Kiralık
Torino ve Parma'da düzenli olarak forma bulabildi. Tek yurt dışı tecrübesi Betis'le kötü geçti,fazla forma şansı bulamadı. O da kiralık.

Simplicio (Palermo), Adriano (Flamengo) transferlerine daha önce de değinmiştik. 2 oyuncu da bedelsiz geldi ve erkenden Roma'nın yolunu tuttular. 
Transfere fazla para harcanmadı özetleyecek olursak. Defans ve forvet güçlendirilmeye çalışıldı. Ancak Serie A'da 2 hafta geride kaldı ve Roma 1 mağlubiyet (deplasmanda Cagliari'ye 5-1) ve 1 beraberlik (ligin yeni ekibi Cesena ile 0-0) ile sondan 2.sırada,toparlanması gerek.

Hiç yorum yok: