Çarşamba, Ekim 13

Batman Karması 0-2 Halkın Takımı

Batman Petrolspor (ilk yarıda) ve 72 Batmanspor (ikinci yarıda) takımlarıyla yapılan maçta Kazım ve Mehmet Topuz'un golleriyle mücadeleyi 2-0 önde kapattık. Skordan ve performanslardan öte maçın artılarını eksilerini konuşalım. İlk olarak "Doğusuyla Batısıyla Haydi Türkiyem El Ele" pankartı,bir olduğumuzu birlik olduğumuzu kimine tekrar hatırlatan harika bir pankart. Keza doğuda hiç gitmediğimiz bir il olan Batman'a gidip burası da bizim demek gerçekten önemli. Korkmamak ve unutmamak lazım,bu ülkenin her karış toprağı Türk toprağıdır her yerde Fenerbahçeli kramponları sahaya geçirmek lazım. Fenerbahçe yaptığı bu maç ile Batman sporcusuna,izleyicisine kısacası halkına güzel bir hediye,manevi teşvik vermiştir,naçizane. 

Mehmet Şimşek Fenerbahçe forması giymiş. Batmanlı olabilir hatta belki Fenerbahçe'ye Batman teklifini sunan şahısta olabilir. Ancak hoşuma gitmedi sadece bir siyasinin çubuklu formayı giymesi. Şu olsa hoşuma giderdi ki, Mehmet Şimşek sahada olur,takım arkadaşı CHP'li olur,MHP'li olur o zaman birleştirici olursun bana da laf düşmez. Yapın bunları kardeşim,gidin en doğudan en batıya en kuzeyden en güneye,çıkarın sahaya sağcısını da solcusunu da,biriz diyin birliğiz diyin,hiç bir güç bizi yıldıramaz diyin..
"Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Milli marşı "İstiklal Marşı" dır.
Başkenti Ankara'dır." diye haykırın tribünlerde sahalarda,halkın,Atatürk'ün takımı lafını buram buram hissettirin. 
Taraftarı tek Türkiye isteyen,terörizmi sonuna kadar lanetleyen bir halk takımı olduğunuzu gösterin,gösterin be!

1 yorum:

Yedinci Samuray dedi ki...

Devamı gelir inşallah. Siyaset veya değil. Futbol özünde barıştır... Anadolu'yu unutan Fenerbahçe'nin kendine gelmesi ve taraftarını hatırlaması için güzel bir bahane oldu.
Çok mutlu oldum bu davranıştan dolayı.