Pazar, Aralık 21

Daha Nicesi Lazım (1-0)


Robben çok formdaydı daha maçın 3.dakikasında ceza sahasına çok güzel hareketlerle girdi ve Higuain'e yavaşça bıraktı topu Higuain'in atması gerekiyordu o da bu hareketleri güzel bir vuruşla tamamlayınca Yarasalar ilk şoku yaşadı.Robben tehlikesi sürekli devam etsede Valencia dengeyi kurdu.Valencia'nında RMadrid'in de etkili pozisyonları olsada başka gol olmadı.Casillas kalesini yine gole kapattı,harika kurtarışları vardı.RMadrid'in topları 2 kezde direkten döndü. 66.dakikada Valencia kaptanı Marchena ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.Böylece Juande ilk lig galibiyetini almış oldu.Gelişimi de belli etmiş takıma,Raul yedek.Herhangi bir sakatlığı da yoktu bildiğim kadarıyla Van der Vaartla başlamış. Pek forma şansı bulamayan Torres'te sonradan oyuna girdi.Barcelona maçında güzel işler yapmaya çalışan Palanca'da kanlı suratıyla karşımızdaydı 2.yarı.
Bu galibiyetle Real Madird üst grubun puan farkını açmasını biraz olsun önlemiş oldu.En önemlisi Valencia ile olan puan farkını 1'e indirmiş oldu.

Real Madrid: Casillas, Michel Salgado, Cannavaro, Metzelder, Marcelo (Torres, m.72); Gago, Guti, Drenthe (Raúl, m.46), Robben, Van der Vaart (Palanca, m.55) e Higuaín

Valencia: Renan, Miguel, Marchena, Albiol, Del Horno (Maduro, m.63), Albelda, Fernandes, Baraja (Silva, m.63), Mata (Vicente, m.75), Joaquín y Villa.

Gol: 1-0,m.3: Higuaín.

2 yorum:

KrAlex dedi ki...

Haftalar sonra gelen galibiyet Çok iyi oldu..

B. dedi ki...

kesinlikle