Pazartesi, Ocak 26

Haydi Guddison Park'a (1-1)

Fenerbahçe maçı münasebetiyle bu maçın sadece ilk yarısını izleyebildim.Ona göre 3-5 kelam edeyim.
Everton'ı daha gol atmak isteyen taraf gibi gördüm oyunun başında,kontrollü olarak rakibin üstüne geliyordu ve tehlike yaratabilecek Liverpool ataklarını bir şekilde kesebiliyordu.Mavilerin periyotlu atakları kesildiği sıralarda Liverpool vaktini daha çok Everton yarı sahasında geçirmeye başladı.Ancak,gol Mavi taraftan geldi.Everton aradığı golü 27'de buldu.Pienaar'ın kornerden gelen ortası,Cahill'in kafa vuruşunu ince bir kafa hamlesiyle tamamlayan belki de şans eseri tamamlayan Lescott dengeyi bozdu.Gole tekrar bakarsanız,Lescott çok iyi yer tutmasının ödülünü almış gibi gözüküyor.Everton bilardo tarzı vuruşlarla 1-0 öne geçti ve benim izleyebildiğim kadarıyla bu dakikadan sonra Liverpool daha çok saldırmaya başlasada sonuç alamıyordu.İlk yarı 1-0 sona erdi.İkinci yarıyıda şöyle özetleyelim;Gerrard vurdu gol oldu.Haydi Liyırpool Guddison'a...

Goals:Lescott 27' , Gerrard 54'

Liverpool: Reina, Arbeloa, Skrtel, Carragher, Dossena, Kuyt, Alonso, Mascherano, Babel (Riera 75), Gerrard, Torres. Subs Not Used: Cavalieri, Hyypia, Aurelio, Benayoun, Leiva Lucas, Ngog.

Booked: Alonso, Carragher.

Everton: Howard, Hibbert, Jagielka, Lescott, Baines, Anichebe (Gosling 71), Castillo (Rodwell 76), Neville, Osman, Pienaar, Cahill. Subs Not Used: Nash, Yobo, Van der Meyde, Jacobsen, Jutkiewicz.

Booked: Cahill, Pienaar.

Att: 43,524 seyirci

4 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Liverpool giderek hırslanıyor ama nafile..

Cahill'in kafasına alıştık zaten, yine kullanır herhalde. Yalnız Cahill'e ne kadar seviniyorsam Gerrard'dan gol yemekten de o kadar sıkıldım..

Bu sefer galibiyet bekliyorum.. :]

B. dedi ki...

evet ya ciddi anlamda Gerrard'ın uzaktan şutlarla gol atması sadece Everton maçları için değil,genel anlamda sıktı.
maç 0-0 gider Gerrard atar maç 1-0 biter liverpool'un genel skor eğilimi

Everton'ın elemesini bende bekliyorum bu sefer :)

Tuner dedi ki...

tam atlayacaktım guddison değil Goodison Park diye ama yazının sonunda çözdüm olayı. Madem atlama meğilim var atlayayım. "Haydi Liyırpool Guddison'a..." Liyırpool olmamış Livırpul olacaktı =)

B. dedi ki...

Liyırpul söyleyiş tarzı,Brasco'dan(narcolepticdonnie.blogspot)
alıntıdır :)
mesela Chelsea'de Çelskidir :D

selam olsun Brasco üstada