Perşembe, Nisan 2

Rakım 3600!

Maradona'nın ilk resmi maçı;El Monumental'de 4-0'lık Venezuela maçıydı hatırlanacağı üzere.Sergilenen oyun ve akabindeki galibiyet Arjantinlileri toz pembe bir rüyaya sokmuştu.Dün gecede sahada varlık gösteremeyip,aldıkları farklı mağlubiyet herkesi şaşırttı.Sahada kötü olmaları cenabet lan bunlar yorumlarına neden olsada aslında suçlusu birazda Maradona diyebiliriz.Maradona'nın rakımı yüksek yerlerde maç oynanmasına onay verip bu konuda çeşitli faaliyetlere katılmasının(Bolivya'da rakımı yüksek bir yerde gösteri maçı) ardından, 3000'den fazlaysa oynanmaz diyenler geri adım atmış ve bu maçı beklemişti.Buyrun size skor: 6-1 Belkide suçlu değildir,sonuçta bu avantajı çeşitli şekillerde kullandı Bolivya,diğerleri de mi suçlu?!


Bolivia 6: Carlos Arias, Luis Ribeiro, Abdon Reyes (Ignacio Garcia 54'), Ronald Rivero, Juan Pena, Didi Torrico, Alex Da Rosa (Mauricio Saucedo 68'), Ronald Garcia (Walter Flores 78'), Reyes, Joaquin Botero and Marcelo Moreno. Coach: Erwin Sanchez

Argentina 1: Juan Carrizo, Javier Zanetti, Gabriel Heinze, Emiliano Papa, Martin Demichelis, Maxi Rodriguez (Angel Di Maria 56'), Javier Mascherano, Luis Gonzalez (Marcos Angeleri 68'), Fernando Gago, Lionel Messi and Carlos Tevez (Daniel Montenegro 75'). Coach: Diego Maradona.

Goals: Marcelo Martins (11'), Luis Gonzalez (24'), Joaquin Botero (33', 54', 65'), Alex Da Rosa (44'), Didi Torrico (86')

Yellow Cards:
Emiliano Papa (40'), Reyes (41'), Alex Da Rosa (45'), Didi Torrico (48')

Red Card: Angel Di Maria (63')

Referee:
Martin Vasquez (Uruguay)

Venue:
Hernando Siles, La Paz. Att: 40,000

6 yorum:

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

muhtemelen beynine oksijen gitmemis tangocuların :)

Şehzade Ali dedi ki...

Messi'nin balonu söndü mü ne?

Alfredo dedi ki...

Messi'nin balonu??

Canarino dostunun bu görüşleri hakkında neler söyliceksin sen? (Romanese'nin blogda gördüm msn konuşmanızın fotoğrafından :D)

B. dedi ki...

cris söner messi sönmez :p
aralarında bir mücadele söz konusuysa safım bellidir :)

B. dedi ki...

yalnız bu cevabımı senin cevabı görmeden vermiştim :):)

Alfredo dedi ki...

heheh :D