Perşembe, Haziran 25

Saçmalık

Bir Fenerbahçe başkanıyla alakası olmaması gereken,saçma bir teklifti.Kanı Sarı-Laci olan hiç kimse istemez Arda'yı.Aziz Yıldırım iş yaptığını mı sandı? Arda'yı Fenerbahçe'li yapıp şapka mı taktıracaktı? Fenerbahçe forması giydirip Fenercell reklamı mı yapacaktı? Cevap ararsak yetmiş tane saçma cevap çıkar.
Tenezzül bile etmem böyle bir teklife...Neden derseniz Arda,Galatasaraylıyım diyorsa Galatasaraylıdır.Semih ben Fenerbahçeliyim diyorsa Fenerbahçelidir,Lefter,Basri...Yani bu çok başka bir şey,hani Anadoludan bir oyuncu alırsın Fenerbahçeli yaparsın.3 yıl önce Galatasaraylıyım,1 yıl sonra Beşiktaşlıyım der bilmem ne bunu alırsın takıma,2 gün tartışılır,3.gün unutulur.Arda'nın cevap vermesine hatta Arda'nın ağzına laf verilmesine gerek yoktu.Arda'yı Galatasaray taraftarının gözünde yüceltmek için yapılan bir hareket algısı yarattı bu bende,sizde?
Gökhan Gönül bizimdir!

4 yorum:

mcD dedi ki...

Kanı sarı-laci olan kimse istemez lafı artık yalan oldu be canarino, istiyor şerefsizler. emreyi istedikleri gibi...

bizim kalbimiz sarı laci , o kaldıramıyor işte...

Adsız dedi ki...

Ben Gökhan'ın Galatasaray'a gelmesini isterim ama Ümit Özat'ın ya da Tuncay'ın gelmesini istemem.

B. dedi ki...

@Chao Grey
biraz farklı durumdalar,Gökhan'ın daha yapacağı çok iş var.belirli bir süre sonra sizde istemezsiniz Gökhan'ı bizim Ardayı v.b istemediğimiz gibi :)

@mcD
malesef var öyleleri ama bize göre değil bu işler

Fabio Luciano dedi ki...

@chao grey

ben de hakan balta'yı isterim:)

bu tip adamlar kalsın kulüplerinde.arda otursun oturduğu yerde tuncay bizim olsun,gökhan kaptan olsun.hatta hiç gitmesin.