Çarşamba, Temmuz 8

Gerçek!

Gövde gösterisi devam etmekte;Sırada (sözde)en büyük parça vardı.Stadıda doldurdu Real Madridliler.Şimdi olayı kendi görüşümle yorumlayacağım tabii ki.Adamda kişilik bozukluğu var;Terbiye,ahlak,bağlılık benzeri hiç bir değer olmadığı için futbol ahlakı,adabı,forma aşkı denilen şeyleri zaten aramıyoruz.Yanlış bir transfer olacağı ve takımı bozacağını söylentilerin çıktığı zamanlarda yazmıştım,dillendirmiştim.Keşke kalsaydı Manchester'da...Orada da yavaş yavaş formunu kaybetmeye başlamıştı.2 yıllık formunu! Endüstriyel futbolun büyük bir temsilcisi olarak görüyorum bu herifi.Sevmiyorum,sevmeyeceğim de düşüncem budur.Hani adam gelir üç beş maçı çevirir 2-0'dan 3-2'ye 3,4-3'e,derbileri kazandırır,şampiyonluklarda büyük katkısı olur,yine sanmıyorum.Bu farklı bir şey,istediği kadar iyi oynasın,sadece iyi oynamış olacaktır.İyi bir futbolcu hiç bir zaman olamayacak.-ecek -acak bu adamın karakteri neyin ne olacağını gösteriyor kain olmaya gerek yok.
Şimdi ne oldu diye sorarsanız da,kızlar için iyi oldu daha yakından görebilecekler arkadaşı,alan formasını alacak,transferlerin ufak bir kısmı,şu bu karşılanmış olacak.Gerisi hikaye.
kızımızda pek hamaratmış

5 yorum:

Ser dedi ki...

sevilecek bi yani da yok zaten. topa ne kadar iyi vurdugunuz size para kazandirabilir ama insanlarin zihinlerinde 30-40 yil sonra hatirlanacak sekilde kalmak istiyorsaniz öncelikle adam olmalisiniz.

bu arada benim foto yakismis bloga :)

B. dedi ki...

kesinlikle

sizin foto?

Ser dedi ki...

Kadiköy..

http://www.flickr.com/photos/serhatto/3589737147/

B. dedi ki...

sizin miydi o
harika bir foto tebrik ederim:)

Ser dedi ki...

tesekkürler..
türkiye'de bulundugum kisa zamanlari mutlaka kadiköydeki maclara denk getirmeye calisiyorum. bu sene ankaragücü macina kismet oldu (malesef). orada cektim.. bayragi maskeleyip kalan kisimlarin da renkleriyle oynadim photoshopta. isyerinde ve evimdeki bilgisayarin da masaüstünü süslüyor bu foto:)