Perşembe, Ekim 29

En Büyük Bayramımız Kutlu Olsun

Bugün En büyük bayram günüdür,Kutlu Olsun...
19 Mayıs 1919'da Türk milletinin üstüne doğmaya başlayan bu güneş,
29 Ekim 1923 tarihinden sonsuza kadar en tepede kalacaktır.

Yıkmaya çalışan gafiller,boşuna uğraşmayın
YI-KA-MAZ-SI-NIZ!!!
"Bu devletin halife ile alaka ve münasebeti yoktur. Halkı kendi halinde terk edersek bir adım ileri atamayız. İnkılabın kanunu mevcut kanunların fevkindedir."

2 yorum:

Sekhranikos dedi ki...

Bir türkün bu işi bu denli abartması da akla pek uygun değil. Yıkamaya çalışana ise gafil değil ahmak denir. Kimse kendi devletini yıkmak istemez sadece yönetmek ister.

Gelelim Türk'ün üzerine doğan güneş meselesine. Insaf mubarek Türk tarihini oku bakalım Türkler kaç devlet kurmuş kaç imparatorluk kurmuş. Şükrolsun Cumhuriyet'de onlardan biri ve en sonuncusu ve tıpkı diğerleri gibi ilelebet kalsın diye kuruldu ve tıpkı tüm insanlık tarihinde her şeyin sonu olduğu gibi bununda sonu gelicek. Mesele bu son işinin uzun olması. Gönül isterki evlatlarımız torunlarımız yine -fiziki olmasa da- cihana hükmeder hale getirirler ve dünyanın en güçlü devletlerinden biri haline getirirler yoksa bu şekilde ona manda buna köle manası yok bu işlerin.

Sen yinede biraz tarih oku derim Türklerin bu ne ilk devletidir ne de son bilesin isterim. Küçültmeyelim kendimizi.

B. dedi ki...

Öncelikle her türlü düşünceye saygılı olduğumu ancak katılmak zorunda olmadığımı belirteyim.
Bana tarih oku demişsiniz ki benden fazla tarihini seven ve okuyan fazla kişi tanımıyorum. Tarih okursamda büyük yazar ve tarihçi Turgut Özakman'ın da belirttiği gibi gerçek tarih okurum,saptırılmış olanı değil! Subay çocuğu olmamdan öte bilinçli bir Türk genci olmam ve "Tarihinden ders çıkarmayanlar yıkılmaya mahkumdurlar." sözü Tarih merakımı ve okuma isteğimi her zaman kamçılar.
Ben yazımda yıkma(YIKAMAZSINIZ) derken devletin yıkılmasından değil Cumhuriyeti yıkmaya çalışan,cüppelisi sarıklısı,çarşaflısı ve bunlarla birlikte dış kuvvetlerden bahsettim. Bende size tarih okumayı önermekle birlikte biraz da okuduğunuzu anlamayı önereceğim. Cumhuriyetten başka her türlü yönetim bu ülkeyi geriye götürecektir.İşine gelene!

Cevabı telefondan yazdığım için atladığım yerler olabilir eve geçince tekrar kontrol edeceğim.