Pazar, Aralık 6

Daum 2-1 Fenerbahçe

Daum'un "Bu Kadro Şampiyon Olur" demecine ne kadar kızmıştım. Ciddi anlamda çok doğru söylemiş. Bu kadro şampiyon olur ama sen başındayken değil Daum! Bir takım düşünün ki tam tamına 66 dakika 8 kişi oynuyor. Abartma falan yaptığım yok. 1-Selçuk, 2-Mehmet Topuz, 3- Vederson... Ne yaptılar 66 dakika boyunca ne işe yaradılar?! Diğerleri didinirken onlar ne yaptı. Ben,biz ekrandan görüyoruz yırtınıyoruz çıkart bu adamları şu oyuncuları al diye adam illa 65-70'den sonra adam değiştirecek. 1 dakika öncesinde olmaz değişiklik!! Neler yazasım var şuraya Daum ile ilgili ama tutuyorum kendimi. Ne oldu dakika 63'e geldi,Eskişehir 8 kişi oynayan Fenerbahçe'ye ilk golünü attı. Sıkıntı yaşayacağız ya,illa gol yiyeceğiz sonra başının çaresine bakar nasıl olsa sahadakiler! Daum o dediğim 3 adamı birden oyundan tam çıkartıyor,seri Vederson ile bozuldu. Vederson yerine Santos çıktı.Buna da şükür diyorsunuz ama önünüzde çok uzun bir süre yok. Futbolcularımız didinmeye devam etti ama gol beklenenden çok geç bir dakikada geldi ve 2-1 yenildik. Daum'a küfür etmeyelimde ne yapalım?! Kadro iyi olur ama takım ruhu şu bu yoktur kötü oynarsın, tamam. Kadro kötü olur,sakatlık falan olur kötü oynarsın,yine tamam. Ee bu ne be kardeşim??? Kadro iyi sahada fena bir oyunda yok takım sırf 66 dakika 8 kişi oynadı diye gol atamıyor yenemiyorsun. Aykut Kocaman mı? Aziz Yıldırım mı? Damir Mrsic mi? Artık kim müdahele ediyorsa etsin şu Daum'a. Gönderiyor musunuz? Sopa mı çekiyorsunuz,ne yaparsanız yapın. Aragones 1,Daum 2 illallah geldi 2 sezonda. Daum'u Fenerbahçeyi şampiyon yaptığı sezonlarda da sevemiyordum. Yok,Fenerbahçe'nin yapısına göre adamlar bunlar değil. Disiplin,her şeyi kıtı kıtına saatinde yapıp,kadroyu hiç değiştirmemek,oyunu görememekse istemiyorum böyle disiplini. Deli dolu adamlar lazım bize yerinde duramayan,kenardan kendini yırtan,soğukta terleyip üstünü çıkaran... Yeter artık!

Lugano ile Bilica ikilisi kim ne derse desin favorimdir. Adamlar gidip karşı kalede gol arıyorlar,aynı pozisyonda dönüp rakip atağı kesiyorlar. Semih,Uğur Boral gibi adamlar kullanmaya kullanmaya iyice köreldi. Gökhan eminim ki sadece kendi çabalarıyla bu kadar dinç kalabiliyor. Alex'te önceki maçlara oranla daha istekliydi.
Hakemin verdiği yanlış kararlar var,evet ama doğru karar verse ne olacak?! 3 puanı alıp bir hafta sonra yine yenileceksin bu zihniyetle.
Dediğim gibi her şey teknik adamda bitiyor. Fenerbahçe düzgün bir teknik direktörle çalışmadığı sürece hiç bir istiktar sağlayamaz.
Umarım Aragones kadar ısrar edilmez Daum'da ama gidişat o yönde...
Stat: Eskişehir Atatürk
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Adil Sinem

Eskişehirspor: Ivesa, Koray, Nadareviç, El Saka, Volkan, Burak, Bülent Ertuğrul (Dk. 68 Ragıp), Alper (Dk. 77 Veysel), Bülent Kocabey (Dk. 55 Sezgin), Adem, Youla

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Bilica, Vederson, Mehmet (Dk. 66 Güiza), Cristian Baroni, Selçuk (Dk. 67 Emre), Andre Santos (Dk. 66 Uğur Boral), Alex, Semih.

Goller: Dk. 62 ve 79 Adem (Eskişehirspor), Dk. 90+4 Lugano (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 36 Bülent Ertuğrul, Dk. 81 Ragıp, Dk. 89 Veysel, Dk. 90+4 El Saka (Eskişehirspor), Dk. 45 Vederson, Dk. 45 Selçuk (Fenerbahçe).

2 yorum:

ZorAdam51 dedi ki...

http://zorturkler.blogspot.com/

blogunu Daima Takibe ekler misiniz?

B. dedi ki...

Tabii ki
iyi bloglamalar...